Lamidinges

Lamidinges

Ik hoef niet na te denken over hoe ik het weekend heb doorgebracht. Gewoon met werken… In de woonkamer van de vriend van mijn dochter hadden we de zaak al netjes wit gemaakt, maar er moest ook nog een vloertje in. Dat werd dus veertig vierkante meter laminaat. Door een aantal hoeken van 45 graden bij de open haard, liep het op de zaterdag niet helemaal lekker, maar op de zondag ging het een stuk beter. Het vloertje ligt en als de lampen hangen kan de woonkamer worden ingericht. Op naar de volgende kamer. En dan te bedenken dat er thuis ook nog wat klusjes met hoofdletters liggen te wachten. De foto is tijdens het boeteren gemaakt.

bVision Photography

20 Comments

  1. Had je wiet gemaakt….. Daar kun je geld mee verdienen jongen… 😉

    Trouwens.. laminaat.. begin me er niet over. Pfffff. Ik heb het een half jaar geleden in de slaapkamer gelegd… Nog nachtmerries van.

    Love As Always
    Di Mario

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: