Social media (foto’s van mensen)

Social media (foto’s van mensen)

Hoe echt ben je als Google je niet kan vinden? (Kees Schiphouwer)

Wat doen mensen tegenwoordig op een station, juist, we communiceren…. Ik heb dat beeld proberen vast te leggen door er een serie van te maken, één foto zegt niets, verschillende foto’s maken het geloofwaardig. Dit was het werk van een half uur naar mensen kijken. En uiteraard schaamteloos aan het wereldwijde web toevoegen. Vind u het niet leuk dat u zo op de foto staat, stuur me een mailtje en ik haal hem weg. Een foto opvragen in een hoge resolutie mag ook (click op foto voor een groter exemplaar).

We bellen

bVision Photography

en bellen

bVision Photography

en bellen

bVision Photography

en twitteren

bVision Photography

en bellen

bVision Photography

en sms’en

bVision Photography

en spelen

bVision Photography

20 Comments

 1. Albert & Mara fotolog

  Iedere keer verbazen Albert en ik ons weer hoe sommige mensen niet buiten deze apparaten kunnen. Het zal wel aan onze generatie liggen, dat ik niet altijd bereikbaar hoef te zijn. Zoals nu ook het geval is. Weblog lig er helemaal uit vanwege de migratie. Ik ben benieuwd wanneer er weer wat geplaatst kan worden.
  Ik ga je groeten Sjoerd
  Saludos
  Mara

 2. Als ik die alleengang van mensen met hun smartphone zie, dan moet ik bijna lachen dat die apparaten onderdeel van de sociale media worden genoemd. Een contradictie heet dat die ook nog met hoofdletters geschreven mag worden.

 3. We kunnen niet meer tegen de stilte, elk minuut van ons leven moet opgevuld worden.
  We leven in een onzichtbare dwangbuis, lijkt het wel.
  De dwang van de providers, bel-sms-twitter-economie,gadget-verslaving en noem maar op.
  Leven we nog wel of laten we ons leven?

 4. Ik zou niet weten wat ik zonder moest doen. Maar ik gebruik hem alleen buitenshuis en ’s nachts zet ik hem uit. Had ik maar een mobieltje gehad toen ik jong was. Het leven (en vooral kontakt houden) is een stuk eenvoudiger geworden. En veiliger.

 5. Soms kan je van sommigen een hand afhakken en een mobieltje in de plaats zetten ! Zo verslavend ; Ollie doet dit alleen als hij hem nodig heeft !

  Off topic ; misschien een tweede ronde van ‘Olland in de maak ?

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: