Thuiskomst
Thuiskomst

Thuiskomst

bVision Photography

Op de beide foto’s is te zien wat ik gisteren aantrof op een parkeerplaats vlak bij mijn werk. Je ziet het wel vaker, de caravan nog even niet naar de stalling want hij moet nog even worden schoongemaakt. Zet hem even ergens veilig weg, dan doen we dat later wel. Hij stond er pas een paar dagen, en ik moet eerlijk toegeven, hij was al enigszins aftands, maar dat wil nog niet zeggen dat je hem dan maar aan moet steken. Voordat de brandweer erbij is is hij al total loss. Waarom kunnen mensen niet gewoon van andermans spullen afblijven. Het is hetzelfde als bij Pukkelpop, waar een bende rovers het gemunt heeft op andermans spullen die men in allerijl heeft moeten achter laten, of de herrieschoppers in Londen, die heibel hebben met de politie, maar de winkeliers door hun plundergedrag met de brokken laat zitten. Wie oh wie kan me dat uitleggen.

bVision Photography

19 Comments

  1. Tja dat valt niet uit te leggen vrees ik, daar zijn gewoon geen woorden voor. Snap het ook niet. Plunderen,stelen en roven… das nog enigszins te verstaan (maar ook niet goed te praten), maar dingen vernielen, in de fik steken… daar heeft niemand wat aan ???

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.