Nee zeg
Nee zeg

Nee zeg

Voor het eerst in de geschiedenis van mijn blog genoeg te bloggen maar geen blog dat kan niet natuurlijk. Ons bedrijf bestaat in de huidige samenstelling 15 jaar en dat moest natuurlijk gevierd worden. En Valkenburg was op dat moment the place to be. Alleen als Limburger pur sang weet ik ook na gisteren niet wat iemand er toe brengt om naar Valkenburg te gaan. We waren gisteren te gast op kasteel Oost en daar was alles prima in orde. Dat kon bijna niet anders, want aldaar is de enige butlerschool in Nederland gevestigd. En even tussen u en mij, voor mij hoeft het niet, dat stijve gedoe… Een hele dag Valkenburg met geen plaatje wat me bevalt kan echt niet, maar het is echt zo…

19 Comments

  1. Vroeger als kind ging ik met mijn ouders dikwijls naar Valkenburg. Toen vond ik het fijn, en dan denk ik vooral aan het Sprookjesbos, ik vraag me af of dat nog altijd bestaat.
    Nu al een eeuwigheid niet meer geweest

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.