Belgische humor
Belgische humor

Belgische humor

Ik wil er vandaag, op de laatste dag voor mijn weekje vakantie niet veel woorden aan vuil maken. Maar de Belgen onder ons hebben soms een merkwaardige vorm van humor die ons op dat moment wel bevalt. Want wat dacht u van een harmonica file bij Vilvoorde, of, wat op onderstaande foto staat. Eigen werk ( gefotografeerd in Rijkhoven, België en dus aanklikbaar). U kunt er uw eigen versie bij verzinnen.

bVision Photography

18 Comments

  1. Dit is de eerste grap die ik in België meemaakte. Ruim 35 jaar terug fietste ik er voor het eerst met een schoolvriend en hebben we erg om dat ‘aanwezigheidsverbod’ moeten lachen. De 2de was toen we België uitfietsten en aan de linker kant van de weg (zonder fietspad) een bordje stond ‘Fietsers Oversteken’ met dus een pijl naar de rechterkant van de weg. Dat was voor de domme Belgen die nog niet wisten dat je in NL rechts dient te fietsen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.