Vakantie – Den Bosch

Vakantie – Den Bosch

bVision Photography

Geneet van ’t laeve zolang este kins.
Maak sjpas en plezeer, de laefs toch mèr ins.
Want sjtraks, es ’t te laat, is hubste sjpiet dervan.
Geneet dus van ’t laeve zolang es ’t nog kan.
(Sjef Diederen oet Gebrook)

bVision Photography

Aanvankelijk had schijnbaar niemand in de gaten dat het beeldverhaal van gisteren zich in Den Bosch afspeelde. Heel duidelijk staat op de laatste foto nog net een stukje van V&D erop, toch wel een markant gebouw aan de markt. We hadden zelfs de Lambiorix-feesten in Tongeren gemist om in Den Bosch te kunnen genieten van de kunstmarkt, de sfeer, de zangroepen, en uiteraard wat eten bij Roels in de Korte Putstraat, die ook een beetje waren overvallen door de drukte. Want gelukkig waren we er vroeg bij, naderhand werd het toch zo druk dat een parkeerplaats ver te zoeken was en je bijna over de koppen kon lopen (overdrijven mag op een blog om het gevoel een beetje aan te dikken). We hadden een heerlijke dag daar en Chantal, als je naar de foto’s kijkt was het heerlijk weer in Den Bosch. Vandaag zitten we in Leiden waar we enige dagen zullen verblijven, het weer voorspelt niet veel goeds, maar zijn we al achter en of er iets van computeren komt weet ik niet, dat merkt u vanzelf. Morgen neemt Frank het stokje even over en daarna zien we elkaar ongetwijfeld wel weer eens terug. Toch wel hendig met twee volwassen kinderen thuis. Mogen die voor het beestenspul, en voor de afwisseling voor zichzelf zorgen.

bVision Photography

19 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: