Valkenburg – de Wilhelminatoren
Valkenburg – de Wilhelminatoren

Valkenburg – de Wilhelminatoren

bVision Photography

Het allerhoogste punt van Valkenburg, veel hoger dan de Cauberg, en geen tour die er langs komt. De Wilhelminatoren. Naast een mooi uitzicht kun je er ook tokkelen, dat is via een lijntje afdalen van de toren. En dat laat je uiteraard door je vriendinnen vastleggen. Er loopt een kabelbaan naartoe en je kunt er rodelen. Maar nogmaals, wat zoekt een Hollander in Valkenburg, ik weet het nog steeds niet. Maar, mijn zoektocht gaat verder.
Door een vergissing was deze al eerder geplaatst dan de bedoeling was vandaar dat er een oude reactie van Ioon bij staat die razend vlug was.

bVision Photography

bVision Photography

13 Comments

  1. Ik denk aan vroeger, mijn kinderjaren … die toren die kan ik me zo niet herinneren, wel het sprookjesbos en de kabelbaan, later toen ik ‘groot’ was kwam ik er ook nog eens, en zelfs dan zie ik geen terugblik van de toren

  2. Das behoorlijk hoog ja..
    maar wel gaaf lijkt me!

    OT: de muziekkorpsen waren er zeer zeker wel, 3 stuks in totaal. Op de eerste log staat het 1e korps erop. šŸ™‚ Maar de foto’s van die anderen zijn niet zo gelukt..

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.