Scrapyard Cars – Renault Dauphine
Scrapyard Cars – Renault Dauphine

Scrapyard Cars – Renault Dauphine

bVision Photography

Niet ver van de Renault Alpine van de vorige week trof ik deze in zeer deplorabele toestand aanwezige Renault Dauphine R1094 aan. Ik kan er weinig van vertellen. Het was in die tijd een zeer gewild wagentje met uitstekende scheureigenschappen. De krengen werden af en toe behoorlijk opgevoerd, en niet alleen om mee te racen, maar ook gewoon voor op de openbare weg. De Dauphine was een echt verkoopsucces, tussen 1956 en 1967 werden er meer dan 2 miljoen van gebouwd. Deze stond me wel heel zielig aan te kijken, zo van neem me mee, neem me mee, maar helaas, in deze toestand mag ook deze niet mijn virtuele garage in. Het moet tenslotte wel bijdragen aan het kijkgenot.

bVision Photography

23 Comments

  1. In leiden dit toch
    heb em in juli op de foto gezet en zag er toen nog top uit dus ik denk dat
    het beestje onder een boom heeft gestaan en t gure weer de dader is.
    Ding rijd want op mijn foto stond ie nog andersom

  2. je weet het ondertussen al wel denk ik, auto’s zijn niet echt mijn dingetje, als het maar rijdt, het moet natuurlijk geen wrak zijn en ook veilig zijn, maar merken of zo dat interesseert me niet

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.