Roestieke bouwgevalletjes – De oude sluis bij Born
Roestieke bouwgevalletjes – De oude sluis bij Born

Roestieke bouwgevalletjes – De oude sluis bij Born

bVision Photography

Momenteel is men druk bezig met de renovatie van de twee oostelijke sluizen in Born. De grootste sluis word geschikt gemaakt voor schepen van 190 meter lengte. Daarvoor was het noodzakelijk om eerst de westelijke oude sluis te renoveren. Dit vond plaats in 2009/2010. Op de foto ziet u de gerenoveerde oude sluis weer in gebruik voor de scheepvaart. Als straks de twee ander sluizen weer volledig operationeel zijn zal deze sluis wel weer in de ruststand gaan. Vandaar dat ik me toch geroepen voelde om dit mooie beeld vast te leggen. Roestiek, maar echt niet roestig. Niet kapot te krijgen die oudjes.

bVision Photography

17 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.