Leuven
Leuven

Leuven

bVision Photography

Afgelopen weekend zijn we met leden van de personeelsvereniging een dag naar Leuven geweest. En wonder boven wonder, met een kans van 65% op regen is er de hele dag geen ene drup gevallen. En dat is voor de eerste keer dat we een geplande stedentrip niet in het water zagen vallen. Leuven is een fijne stad met ontzettend veel oude gebouwen, nog meer eetgelegenheden, en de langste toog van Belgiรซ, waarvan akte. Er is zoveel te doen dat we op het einde beide platpoten hadden en ergens rustig op een terras zijn gaan zitten met een lekker pittig glas Belgisch bier. En roep nu niet meteen je had naar de Domus brouwerij moeten gaan, want daar zaten we namelijk. En ja, ook de Domus moest eraan geloven, dit tripeltje was ter afsluiting van de dag.

bVision Photography

25 Comments

 1. Hier had jij geen last van:

  Een boot heeft vanavond gezorgd voor een kilometerslange file op de rijksweg tussen Brussel en Leuven, meldde de politie.
  De boot lag op een grote aanhangwagen, die getrokken werd door een personenwagen. De chauffeur was de controle over het stuur verloren, waardoor de wagen, aanhangwagen en boot kantelden.

  De rechter rijstrook en de vluchtstrook raakten versperd, ter hoogte van Bertem. Tegen 22.00 uur stond er een file van 5 kilometer voor de boot. (ANP/Redactie)
  19/09/11 22u43

 2. Terrebel

  Mjammie!

  @Ollie: gaf voor moederdag mijn moeder een paar flesjes Rodenbach cadeau met bijpassend glas. Zij was er zeer mee in haar nopjes. Zelf drink ik graag een Leffe. Dubbel, trippel, Radieuse…heerlijk!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: