Oldies (1) – Rochelle 2002
Oldies (1) – Rochelle 2002

Oldies (1) – Rochelle 2002

Niet altijd heb ik iets dat er zo maar uitschiet en waar ik hele verhalen over kan vertellen. Sommigen hebben dat maar ik zit af en toe wel eens met de handen in het haar van wat moet ik jullie nu weer eens wijsmaken. En al bladerend door het fotoarchief trof ik een foto aan uit 2002. Op vakantie in Bretagne bezochten we Rochelle, een kustplaats en maakte ik met een eenvoudige kiekjescamera de onderstaande foto. Twee jaar geleden brachten we onze dochter met enkele vrienden op vakantie naar Bretagne en zijn we in dezelfde avond naar Rochelle gegaan om wat te eten. Mijn verbazing was groot. Er leek niets, maar dan ook helemaal niets te zijn veranderd. Ik voelde me er meteen weer thuis en we hebben ergens aan de haven heerlijk gegeten. Zo geven de foto’s, al zijn het vakantiekiekjes, toch weer even het gevoel van er zijn, een vlaag van herinnering wat eigenlijk alweer een beetje was ingesluimerd, komt met het bekijken van oude foto’s weer terug. Af en toe zal ik u een kleine terugblik in mijn fotoarchief geven en U weet click=big.
bVision Photography

16 Comments

  1. Vaak valt een bezoek aan een vorige vakantieplaats tegen vind ik. Soms begrijp ik niet hoe we er zo’n fijne tijd konden hebben, als bij een volgend bezoek blijkt dat het plekje maar een saaie bestemming was.
    Maar je herbeleeft dan ook nooit meer de oorspronkelijke sfeer die er hing…

    Groetjes!

  2. Wat een leuke bakker! Daar zou ik wel een croissantje willen gaan halen. We komen regelmatig in Le Tréport, want daar woont een ex-zwager van me. Ook zo’n heerlijke plek om heen te gaan. Frankrijk is sowieso een heerlijk land. Ik zal deze bestemming van jou ook eens in gedachten houden!

    p.s. Wat zit deze website toch goed in elkaar. Als ex-webdesigner zie ik snufjes waar ik het bestaan nog niet van af wist. Knap, hoor!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.