ver(zoek)plaatje
ver(zoek)plaatje

ver(zoek)plaatje

bVision Photography

Normaliter doe ik niet aan verzoekplaatjes, daarvoor moet je bij Oma of Renesmurf zijn, maar vandaag maak ik een uitzondering. Brillie wilde een afbeelding van de bakkerij in het openluchtmuseum en Albert wilde afbeeldingen van van Gend en Loos daar. Bij deze, en om niet het hele park in beeld te brengen schei ik er voor vandaag mee uit. Ga die foto’s zelf maar maken als je daar eens een bezoek brengt. Vandaag is het alweer vrijdag en tijd voor een “vuschke”. Tenminste als ik er tijd voor krijg. Anders is het gewoon pech hebben. De weken vliegen gewoon voorbij hier als het druk is. Voor mij mag Frank zijn deel weer opeisen als die volgende maand terug is. Voor vandaag laat ik het hierbij, geniet van het weer en van alles wat je lief is…(click is big, you know)

bVision Photography

16 Comments

 1. Je hebt me zo blij gemaakt als een kind, met deze foto van vrachtwagens van Van Gend & Loos in miniatuur. Mijn hartelijke dank Sjoerd. Medio oktober vliegen we terug naar Nederland en ons eerste uitje hebben wij al gepland. Maandag 17 oktober a.s. naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Mara en ik zijn er nog nooit geweest, Schande! Dankzij jouw reportages gaan wij die maandag. Fijn warm weekend toegewenst in het Limburgse.
  Saludos
  Albert

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Voor verzoekjes kun je altijd bij oma zijn.
  Maar ik ben blij met de foto’s van “Gend en Loos”, ik heb de oud situatie nog geken op het station van Zaandam, daar stond ook z’on stempel hokje, mooie herinneringen. oma

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.