ver(zoek)plaatje

bVision Photography

Normaliter doe ik niet aan verzoekplaatjes, daarvoor moet je bij Oma of Renesmurf zijn, maar vandaag maak ik een uitzondering. Brillie wilde een afbeelding van de bakkerij in het openluchtmuseum en Albert wilde afbeeldingen van van Gend en Loos daar. Bij deze, en om niet het hele park in beeld te brengen schei ik er voor vandaag mee uit. Ga die foto’s zelf maar maken als je daar eens een bezoek brengt. Vandaag is het alweer vrijdag en tijd voor een “vuschke”. Tenminste als ik er tijd voor krijg. Anders is het gewoon pech hebben. De weken vliegen gewoon voorbij hier als het druk is. Voor mij mag Frank zijn deel weer opeisen als die volgende maand terug is. Voor vandaag laat ik het hierbij, geniet van het weer en van alles wat je lief is…(click is big, you know)

bVision Photography

16 Comments

 1. Ik hoop het dat je tijd hebt voor een lekker visje.
  Dan is de vrijdag ook weer goed.
  Op naar een heerlijk weekend hé.

 2. Die broodjes kwamen bijna mijn beeld uit na een click

 3. Ik heb juist ook van dat soort broodjes gegeten als ontbijt. Kan er weer even tegen. Goed, fijn en zonnig weekend.

 4. Lekker ouderwetse uitstraling die bakkerij

 5. Mooie foto’s. Geniet ervan vandaag.

 6. bakkerijen zijn altijd zo mooi, ik loop in het buitenland ook altijd etalages te fotograferen. Wat er in ligt vind ik meestal niet zo heel lekker, maar het is prachtig.

 7. De foto van die bakkerij is erg mooi, Sjoerd.
  Het water loopt me in de mond en ik kan die typische bakkerijgeuren bijna opsnuiven … 🙂

 8. altijd leuk, als je verzoekjes in kan vullen!
  Ik vind alles best, en iets zien wat ik nooit eerder gezien heb ik altijd gaaf!

  Ik was daar wel een keer, maar heb lang niet alles gezien, laat staan onthouden.

 9. Dit soort bakkers bestaan hier in de omgeving (in Zuid – Limburg) nog altijd.

 10. Wel makkelijk voor jou die verzoekplaatjes! Scheelt weer denkwerk. 😉
  Hihi, jij bent handig. Gewoon iemand anders laten bloggen :p
  Nouja. 🙂

 11. Ha Sjoerd,

  Voor verzoekjes kun je altijd bij oma zijn.
  Maar ik ben blij met de foto’s van “Gend en Loos”, ik heb de oud situatie nog geken op het station van Zaandam, daar stond ook z’on stempel hokje, mooie herinneringen. oma

 12. Je hebt me zo blij gemaakt als een kind, met deze foto van vrachtwagens van Van Gend & Loos in miniatuur. Mijn hartelijke dank Sjoerd. Medio oktober vliegen we terug naar Nederland en ons eerste uitje hebben wij al gepland. Maandag 17 oktober a.s. naar het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem. Mara en ik zijn er nog nooit geweest, Schande! Dankzij jouw reportages gaan wij die maandag. Fijn warm weekend toegewenst in het Limburgse.
  Saludos
  Albert

 13. Das de winkel, niet dat deel waar ze het allemaal maken… dat komt wel uit hasselt. hahaha.

 14. Die foto in de winkel vind een hele mooie…

 15. Oke, dan moet ik toch maar een keer weer daar opzoek gaan naar ons verleden. Meestal ga ik kijken bij hun buren, de zoo.

Geef een reactie