Worldwide Photowalk Heinsberg.
Worldwide Photowalk Heinsberg.

Worldwide Photowalk Heinsberg.

Jaarlijks wordt er door Scott Kelby een Worldwide photowalk gehouden op diverse plaatsen in de hele wereld. Ik was een van de gelukkigen die zich kon inschrijven voor de walk in Heinsberg, Duitsland. Deze werd georganiseerd door Gary Bush. Diverse fotografen en enkele modellen gingen mee op pad door Heinsberg. Roestieke bouwgevalletjes stonden er ook, maar die zijn voor later. Dat een fotograaf zijn eigen model meeneemt, nou ja, moet kunnen toch. Maar als amateur voelde ik me in eerste instantie niet helemaal gelukkig. En dan ook nog een een vreemde taal moeten converseren bevordert ook niet dat wat je wil hebben. Maar, het viel gelukkig allemaal als een kwartje. iedereen concentreerde zich rond de modellen en ik maakte ook andere foto’s, waarvan iedereen stond te kijken, van kan dat ook. De walk startte om vijf uur en zou duren tot het donker werd. Nu is fotograferen bij weinig licht eigenlijk voorbehouden aan professionals met hele dure lichtsterke lenzen, maar in het donker zijn we weer gelijk. De onderstaande dame wilde wel even model voor mij staan, Inga bedankt… En uiteraard ook Gary en Tanja bedankt voor de organisatie.

bVision Photography

20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.