Het is weer mooi geweest
Het is weer mooi geweest

Het is weer mooi geweest

Het is weer mooi geweest, of het is mooi weer geweest. Het een sluit het andere niet uit en je ziet dat je met dezelfde woorden iets heel anders kunt bedoelen. Mooi is dit ook bij woorden, je schrijft benevelt en bedoeld niet Beneveld. Alhoewel je in Beneveld ook best wel benevelt kunt raken. Zo ben ik al schrijvende even de kluts kwijt geraakt en weet ik niet meer waarom ik net onderstaand herfstplaatje in Maastricht hier op mijn site wilde plaatsen. Mooi is het natuurlijk wel, met een strak blauwe lucht, maar aan de andere kant vallen de bladeren met bossen tegelijk naar beneden. Een herfst met nog even een gouden randje. In plaats van hier rond te hangen kunt u beter lekker een laatste terrasje pakken, voordat het weer echt omslaat. En kijk nu weet ik ook weer waarom onderstaande foto. Ik zat daar in heerlijk op een terras met een Italiaans biertje van een pizza te genieten, samen met A. en mijn oog viel vanzelf op dit detail van het stadhuis. Het leven kan zo goed zijn met een beetje mooi weer…

bVision Photography

17 Comments

 1. Hoi Sjoerd, We zijn een klein half uurtje thuis en hebben vanaf 10.30 uur heerlijk ontbeten op het terras bij heladeria/cafeteria Jardil (waar we ook altijd meetings hebben met mede-webloggers) bij ons beneden aan de Paseo Maritimo. Ik had me half opgemaakt, dus een foto nemen was voor mijn lief NIET toegestaan. Eerst ontbijten, dan wakker worden, en dan nu de opmaak. Ja ja Sjoerd ook bij jouw A. gaat dit leven niet altijd over rozen. Of zie ik dat verkeerd?
  Vanaf donderdag bij jou 17 graden, beetje regen en vrijdag en zaterdag 13 en 12 graden en lichte regen. Een prachtige woordspeling van jou – m’n complimenten:
  “Het is weer mooi geweest, of het is mooi weer geweest.”
  Ik blijf hier nog even genieten met een vijfdaagse rondreis in Andalucia in het verschiet vanaf a.s. donderdag. We gaan o.a. naar Iznájar en Granada.
  Groetjes
  Mara

  P.S. Vergeet je niet wat lekkers voor Macey en Daisy te kopen!
  Het is vandaag Werelddierendag. Die van ons (Mischou en Snuitje)
  http://albertymara.blogspot.com/search/label/onze_katten
  krijgen het van degene die ze nu verzorgt en op ons huis past.

 2. hier zou het vandaag nog zonnig worden , alhoewel ik aan de ene kant dikke wolken zie, de andere kant ziet er beter uit.
  Maar niet klagen hé, ook een beetje slechter weer kan nog mooi zijn

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.