Gebrook – De statie
Gebrook – De statie

Gebrook – De statie

Ik heb het al eens eerder gehad over station Hoensbroek, daar ga ik verder niet op in. Dat is vergane glorie en komt toch niet meer terug. Maar we hebben nog wel de foto’s. Om ze niet verloren te laten gaan zet ik ze hier op het web. Ik heb ze ooit jaren terug eens op de kop kunnen tikken en ik weet absoluut niet meer waar en met welke voorwaarden. Mocht de eigenaar ze hier zien staan, zal ik met alle plezier zijn naam erbij zetten…(click = big)

bVision Photography

15 Comments

  1. Vroeger waren stations en de entourage volgens Ollie , een wereld apart … Ollie heeft het geluk gehad het laatste van de stoomtrein generatie mee te maken ! De laatste stoomtrein reed tussen >Brugge en Kortrijk , waar Roeselare tussen zat en stopte in 1966 , was dan acht jaar oud ! Herinner me nog heel goed !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.