Do I need to say more
Do I need to say more

21 Comments

 1. Een droge herfst bestaat helaas niet in Nederland. Hier trouwens ook niet,
  maar er valt in Andalucia veel minder regen. Toch heeft de herfst in
  Holanda ook zijn charme en daarom vind ik het niet erg als ik eind
  volgende terug mag vliegen, want 19 oktober roept de plicht weer.
  Groetjes (via mijn iPad)
  Mara
  P.S. Ik heb m’n lief aangeboden dat ie hier mag blijven, maar daar
  heeft hij geen zin in. Ik zei dus ophouden met zeuren over het weer.

 2. Hier begint het ook snel naar herfst over te slaan !

  off topic ; Ben enorm verbaasd over de reactie van Adriaanbrillie ; Ons mooi land is meer dan bier ! Toen ik de ronde van ‘OLLAND heb gemaakt was ik verbaasd over de schoonte van jullie land en ook de vriendelijkheid van de mensen . De aanhoudende regeringscrisis maakt een verkeerd beeld van ons land. Wie in ons prachtig land , van de kultuur en open levensgewoonten gesmaakt heeft is het er mee eens ; Fantastisch ! En dan loet je maar eens een volkskroeg binnen gaan ! Neen Belgi√ę is niet bier alleen … En Ollie houdt er met hart en ziel van !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.