Fleur de Lys

bVision Photography

Hele verhalen zou ik kunnen vertellen over deze Fleur des Lys van van Gend en Loos. Hoe deze door de omgeving reed en ga zo maar door. Maar helaas pindakaas. Broodje aap mag ook.

bVision Photography

Verder dan dat deze wagens in Newark gebouwd werden voor bezorging van brood, ijs etc. kom ik niet. Je vind er nog genoeg op internet, en dat zijn allemaal omgebouwde Ford Transit chassis, ofwel eigenlijk replica’s in een modern jasje. Zoals ook deze uit waarschijnlijk 1983. Hij mag dus absoluut niet mijn virtuele garage in…

bVision Photography

12 Comments

 1. Wie dit wagentje mooi vind moet maar eens naar de mooie vintage ijswagentjes van Giovanni Donati kijken. http://www.icecreamcars.com of op facebook donati’s icecreamcars

 2. ga daar maar eens mee op de autostrade !

 3. Een vrachtwagen zonder een tomtom.

 4. Ha Sjoerd,

  Maar goed dat het een raplica is, anders zou hij nooit dag en nacht, in regen en wind buiten mogen staan. oma

  ot, dank je voor het waarderen van de show.

 5. Je hebt gelijk, Sjoerd, verschil moet er blijven.

 6. Hola Sjoerd, waar een bezoek aan het Openluchtmuseum toe kan leiden. Weer bij jou een item over Van Gend & Loos. Ik ben er blij mee en deze auto is wel aardig. Te gewoon voor jouw virtuele garage, ergens kan ik het mij voorstellen. Wederom vanaf een terras in Iznájar waar het goed vertoeven is, een hartelijke groet van ons beiden.
  Saludos de
  Albert

 7. ik vind hem wel grappig hoor.

 8. super, die van Gend en Loos, een beetje nostalgie

 9. De reclame mag er ook zijn en wat een prachtige treeplank 🙂

 10. Ja hoor, selecteer maar goed, wat wel of geen plekje krijgt.
  Anders is je garage weer snel toe aan uitbereiding.
  Fijn weekend , geniet volop.

 11. Ik had hem graag zien rondrijden. Wat een trotse wagen.

 12. Ik vind het een grappig modelletje.
  En dat ze het nagemaakt hebben snap ik wel.
  Dit ziet er echt nog een beetje uit als zijn voorloper: de koets!

Geef een reactie