Fleur de Lys
Fleur de Lys

Fleur de Lys

bVision Photography

Hele verhalen zou ik kunnen vertellen over deze Fleur des Lys van van Gend en Loos. Hoe deze door de omgeving reed en ga zo maar door. Maar helaas pindakaas. Broodje aap mag ook.

bVision Photography

Verder dan dat deze wagens in Newark gebouwd werden voor bezorging van brood, ijs etc. kom ik niet. Je vind er nog genoeg op internet, en dat zijn allemaal omgebouwde Ford Transit chassis, ofwel eigenlijk replica’s in een modern jasje. Zoals ook deze uit waarschijnlijk 1983. Hij mag dus absoluut niet mijn virtuele garage in…

bVision Photography

12 reacties

  1. Hola Sjoerd, waar een bezoek aan het Openluchtmuseum toe kan leiden. Weer bij jou een item over Van Gend & Loos. Ik ben er blij mee en deze auto is wel aardig. Te gewoon voor jouw virtuele garage, ergens kan ik het mij voorstellen. Wederom vanaf een terras in Iznájar waar het goed vertoeven is, een hartelijke groet van ons beiden.
    Saludos de
    Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.