Werken, dief, balkon, Cortenstaal
Werken, dief, balkon, Cortenstaal

Werken, dief, balkon, Cortenstaal

bVision Photography

Enige tijd geleden heb ik het er al eens over gehad, ons balkon is behoorlijk aangetast door betonrot. Nadat diverse ideeën de revue waren gepasseerd waren, was uiteindelijk het kwartje gevallen. Bekleden met Cortenstaal leek ons de oplossing. Alleen het laten maken was nog even wat zoekwerk, want het is niet geschikt voor de gevorderde klusser, daar moet een vakman aan te pas komen. Gisteren zijn we begonnen en als het goed is komt e.e.a. vandaag af. De persoon op de eerste foto is geen dief, maar een van de werkmensen die het balkon gestript hebben van het ijzerwerk. Vandaag wordt het bekleed met Cortenstaal als alles goed gaat. Dat, in combinatie met het terug geplaatse ijzerwerk, geeft straks een uniek beeld in onze straat. Diverse buren zijn reeds langs geweest om te vragen wie het maakt, en vooral wat het kost.

bVision Photography

20 reacties

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Je hebt gelijk, laat het maar goed doen, er is al genoeg fout gegaan met balkons.
  Voor de buren ben je gewoon een proefpakket, als het goed gaat en de kosten bevallen dan stap me ook over. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 2. Van betonrot wil je liever goed, snel en als het even kan niet al te duur verlost zijn. In Leeuwarden zijn een paar maanden geleden een aantal galerijen van een flat ingestort als geval van betonrot, dat zal jullie nu niet meer overkomen.
  Krijgen we nog een foto van het eindresultaat te zien?

 3. Ben benieuwd !! Betonrot , gebouwd in de jaren zeventig zeker ? Toem moest er in de beton en asfalt vet zand in en dat maakte alles rot ! Ondanks het protest van de aannemers bleven de besturen bij hun punt , met de rampzalige gevolgen ! Nu is “vet” zand ten strengste verboden !

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.