Ons balkon
Ons balkon

Ons balkon

bVision Photography

Zo ligt ons balkon er na vandaag bij, het ingepakte balkon lijkt nu nog op een balkon van gelast chroom-nikkelstaal, maar zal na een maand of twee langzaam gaan verkleuren naar een roestbruin opvallend kunstobject. De makers ervan kunnen trots zijn, de hele buurt is al komen kijken hoe het geworden is. De meeste vragen gaan over het schilderen ervan, en dat gebeurd dus niet. Cortenstaal hoef je niet te schilderen. Het oxideert totdat er een mooi roestlaagje opzit, en dan stopt het roesten en heeft het de onderstaande kleur. Nu zit er voor een groot gedeelte een walslaag op, en na een maandje of twee zal het langzaam gaan kleuren. ik zal proberen er regelmatig een foto van te maken om het proces te volgen. De buurt gaat nog raar opkijken.(als je klikt op de bovenste foto kun je de details goed zien)

bVision Photography

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.