Maharishi, Vlodrop, paddenstoelen en…
Maharishi, Vlodrop, paddenstoelen en…

Maharishi, Vlodrop, paddenstoelen en…

bVision Photography

Die titel zegt eigenlijk alles en ik zou verder mijn mond dicht moeten houden. Maar ja, daar heb je geen blog voor. Je schrijft van je af, of naar je toe, maar in ieder geval schrijf je. Met het weer van het afgelopen weekend kun je uiteraard niet binnen blijven zitten en alleen maar klussen. Tijd om wat anders te doen hoort daar ook bij. Lekker ontspannen in het bos. In dit geval in de bossen bij Station Vlodrop op zoek naar net…

bVision Photography

Die ene, enige echte paddenstoel, rood met witte stippen, en een leger van kabouters die net als jij bent aan het zoeken voor jou de klusjes afwerken. Of die andere wellicht net zo mooie, alleen perfect gecamoufleerde paddenstoelen, zonder kabouters. Eigenlijk maakt het helemaal niets uit, een uitje in de natuur blijft een voorrecht waar ik iedere keer weer van kan genieten. Deze keer was het in het natuurgebied de Meinweg, waar het klooster van de Maharishi ligt. Ook ligt daar een mooi park met diverse vijvers bij en is het helemaal omsloten door het nationaal Park de Meinweg. Alle foto’s zijn op en rond dat gebied gemaakt. (en uiteraard door erop te klikken te vergroten)

bVision Photography

22 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Het was zeker een mooi weekend, wat een genot.
  De paddenstoelen komen elk jaar weer boven, de kring is dan weer groter.
  De hondjes hebben het er niet op, ze ontlopen ze, of het de kabouters zijn weet ik niet. oma

 2. Ja, daar was het een prima weertje voor….ook lekker even genieten..!!
  En heb je ook gevonden wat je zocht, of bestaan ze dan toch alleen maar in dromen en sprookjes..?
  Succes vandaag maar weer, dan toch zelf maar weer aan de gang.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.