Een lekker herfstdagje
Een lekker herfstdagje

Een lekker herfstdagje

bVision Photography

Gisteren eindelijk weer eens een reguliere vrije dag op woensdag. Dat zijn van die echte klusjesdagen die je speelruimte geven in het weekend. Even op bezoek bij het Assurantiekantoor, even wat sleutels laten bijmaken bij de plaatselijke vakman, yes, van Geemen bestaat nog steeds en levert uitstekend vakwerk af met garantie. Daarna even voor de boodschappen naar Appie in Beek, even thuis afzetten en wat materiaal halen bij Hornbach in Kerkrade, een paar bloembakken vullen, A. aan de strijk, en ik een vloertje storten, en ergens op de weg tussendoor, bij het archeologisch rustpunt in Schimmert, de bijgaande foto’s gemaakt. Als dat geen prachtig herfstweer is… Op de bovenste foto staat een van de markantste punten in zuid Limburg, de watertoren, aan de rand van Schimmert. De kerk van Schimmert, opgetrokken in volgens mij Kunrader steen, op de onderste foto is op hetzelfde punt genomen. Ik mis alleen nog de tekst “groeten uit zuid Limburg” erop (click to see them BIG).
Een vaste vrije dag en dan op je gemak wat dingen doen die nodig zijn. Dat is pas echt genieten en geeft ruimte in het weekend. En als ze straks vragen waar was u op 19 oktober 2011, nou, dan kunnen ze het hier nalezen…

bVision Photography

20 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Wel prettig hoor een vrijetijd tussen de werkzaamheden.
  De watertoren is net als de kerktoren en typisch Hollandse blik, heel mooi.
  Is het vloertje goed gelukt, anders nog even vlakkevloer er over heen. oma

  Ot. Heb bijna een afspraak bij de huisarts gemaakt, hopelijk is er een oplossing voor de allergie, en tentje buiten is ook niks.

 2. Inderdaad: deze foto kan zo in het rek bij de plaatselijke VVV. Of plak er een postzegel op en stuur hem naar mij. Ik vind hem nl. schitterend! Wat is Limburg toch mooi en wat zijn extra vrije dagen toch heerlijk. Dat zou iedereen wel willen, hé?

 3. Herfstdagen waarop het droog is zijn de mooiste.
  Dan valt overla te genieten, maar zeker in Zuid-Limburg. Schimmert ken ik niet trouwens.
  Dankzij die vrije dag kun je nu al uitkijken naar een rustig weekend!

 4. Prachtige dag daar, bij ons iets minder. Hagel op het moment dat ik op de bus sta te wachten (zonder hokje uiteraard). 😉
  En bedankt voor de herinnering, moet ook sleutels bij laten maken. 😀

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.