Roestige zondag(33) – achter het hek

Even terug in de tijd, ofwel “back to the future” met een paar nieuwe roestige zondagen. Zoals de foto van dit hek, waarachter normaal wat koeien te zien zijn. Gemaakt op roestieke wandeltocht in Amstenrade.
Voor iedereen een roestige zondag, maak er wat van…

bVision Photography

Zoals u gewend bent van mijn eigen foto’s, klik en ze worden big…

14 Comments

 1. Roest rust of andersom, zeker afgelopen zondag, want Mara had een late dienst, dus van een wandeling in het bos is niets van gekomen. Ik ben begonnen de foto’s uit te zoeken van ons 40 jarig huwelijksfeest van 11 september. Ruim 1100 stuks door verschillende gasten gemaakt. Daar ben ik nog wel effe zoet mee. Wel leuk die verschillende invalshoeken te zien. Grtz Albert

 2. Roest is mooi, de foto ook.

 3. Ha Sjoerd,

  Rust roest zegt het spreekwoord.
  een goede week gewenst. oma

 4. Gelukkig laat ik me niet in sluiten….
  Want ik was vandaag heerlijk op de piste!

 5. even roestig als bij mij vandaag zo te zien.
  fijne avond nog !

 6. Dit oud ijzer noem ik geen hek als het nog alleen maar sluit met wat van dit touw.

 7. Touwtjes zijn altijd erg fotogeniek. zeker samen met zo’n mooi roestig hek 🙂

 8. Wat een feestelijk hek met die kleurige versiering.
  Jullie ook een gezellige zondag verder, Sjoerd.

 9. hier moet eerst gewerkt worden,
  geniet van de zonnige dag………….

 10. Roestige hekken zijn altijd mooi.Daar kun je zelfs bijna niets verkeerd aan doen, en de meeste mensen vinden het wel mooi.

 11. ik doe het maar met een rustige zondag, okay

 12. Ja hoor ga ik doen.
  Fijne zondag.

 13. Al uit de code gekomen van deze week?

 14. Ik maak er zeker wat van!
  Het is roestig weer, want roest roest het best met vocht en zuurstof, en de zon werkt dan lekker mee!

Geef een reactie