Roestige zondag(33) – achter het hek
Roestige zondag(33) – achter het hek

Roestige zondag(33) – achter het hek

Even terug in de tijd, ofwel “back to the future” met een paar nieuwe roestige zondagen. Zoals de foto van dit hek, waarachter normaal wat koeien te zien zijn. Gemaakt op roestieke wandeltocht in Amstenrade.
Voor iedereen een roestige zondag, maak er wat van…

bVision Photography

Zoals u gewend bent van mijn eigen foto’s, klik en ze worden big…

14 reacties

  1. Roest rust of andersom, zeker afgelopen zondag, want Mara had een late dienst, dus van een wandeling in het bos is niets van gekomen. Ik ben begonnen de foto’s uit te zoeken van ons 40 jarig huwelijksfeest van 11 september. Ruim 1100 stuks door verschillende gasten gemaakt. Daar ben ik nog wel effe zoet mee. Wel leuk die verschillende invalshoeken te zien. Grtz Albert

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.