Het balkon roest niet
Het balkon roest niet

Het balkon roest niet

Je moet het nemen zoals het is, maar met al dat mooie weer van de afgelopen maand roest mijn ijzeren balkon voor de duvel niet. Niet dat ik klaag, integendeel, want met mooi weer kun je nog lekker eropuit. Toch voor de vorm nog maar even een foto genomen, ik moet het proces uiteraard wel kunnen volgen. Voor de rest is het rustig in huize bVision. Een beetje stilte voor de storm denk ik dan. Alles gaat even zijn gangetje, en het gaat zoals het gaat, daar heb ik weinig invloed op.

bVision Photography

14 Comments

  1. Dat is de natuur. Wil roest, krijg je het niet, wil je een bepaald soor bloem dan krijg je het niet, wil geen roest dan krijg je het wel, en het vele onkruid krijg je ook zomaar kado. Moeder natuur doet haar eigen zin.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.