De reiziger in het openbaar vervoer
De reiziger in het openbaar vervoer

De reiziger in het openbaar vervoer

bVision Photography

Langzaam stapte het meisje uit de trein, eindelijk weer thuis na een weekje Amsterdam. Eindelijk omdat de treinreis een beetje uit de hand was gelopen door de nieuwe dienstregeling. Jaja, iedere zoveel minuten een trein. Alleen als er ene uitvalt is er te weinig plaats in de volgende trein.. Daardoor ook nog eens overstappen in Eindhoven, en in Sittard en in Heerlen. Nu nog even met de fiets en dan lekker onder de douche om weer bij te komen. Station Kerkrade, dit is het eindstation voordat de trein weer terug rijdt richting Maastricht-Randwijck hoorde ze nog net. Ze sjokte het station uit naar haar fiets, die ze hier maandag keurig met goedgekeurd hangslot had achter gelaten. Maar helaas, geen fiets te zien. na een telefoontje met thuis kwam pa met de auto. Na enig zoekwerk werd de fiets gevonden. Nog steeds keurig op slot, alleen zonder voorwiel, zonder zadel, wat moet je daar nou mee. Kom maar mee naar huis zei pa, die fiets staat er morgen nog. En stond er ook nog toen ik deze foto’s nam…

bVision Photography

18 Comments

 1. Gewoon triest dat je dochter dit moest overkomen. Vandalisme viert hoogtij in en om onbewaakte rijwielstallingen van een station. Mooie foto trouwens van die Velios, dit is de naam die Veolia Transport Nederland gebruikt voor de dieselelektrische en elektrische treinstellen van het type GTW van de Zwitserse fabrikant Stadler Rail, in de Limburgse mist.
  Grtz van treinenliefhebber Albert

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Je moet ook een stationfiets hebben, daar halen ze over het algemeen weinig af, omdat het er niet op zit.
  Maar daar sta je dan, fijn begin van je weekend.
  Hier zijn gelukkig kluizen en bewaakte stalling. oma

 3. Fietsen worden hier ’s nachts ook gesloopt op hget station, niks leuker dan iemand anders spullen vernielen. Ik heb een fietskluis, dat geeft toch de zekerheid dat de fiets veilig en droog staat. Maar dat kost dan wel 100 euro per jaar…..

 4. Hier bij het staion staan ook allemaal van die half gesloopte fietsen, zonde hoor.
  Off topic, alle schippers zijn vrijwilligers vandaar veel ouderen.
  Maar er zijn ook veel jongere schippers hoor alleen die hebben het vaak door de week druk met hun werk.
  Enige vergoeding die de schippers krijgen zijn dit soort avondjes, eenmaal per jaar een theaterdiner en ze kunnen indien de boten vrij zijn ze voor eigen gebruik pakken.
  Mooie club mensen.
  Als vrijwel vaste fotograaf voor de rederij wordt ik ook voor al dit soort feestjes uitgenodigd.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.