Een held maken of bouwen
Een held maken of bouwen

Een held maken of bouwen

Gisteravond weer eens een gezellig avondje klussen bij mijn vriend Humberto. De avonden zijn weer heel lang, en dan is er ook weer tijd om in de garage aan nieuwe projecten te werken. Op stapel staat een Flying Hero, ofwel de opvolger van de vliegende heks. De Flying Hero is vrij groot en wordt gemaakt met een mengelmoes aan materialen. Van plastic plaat tot Depron, met een houten latje of een stukje glasfiber als versteviging. Maar uiteraard wel zo licht als mogelijk. Gisteravond hebben we de motormount gemaakt en de motor geplaatst en vervolgens ingelijmd. De vleugels verstevigd met staafjes carbon, onze vingers verbrand aan de hotglue, ofwel het was meteen weer goed raak. Ik vind bouwen dan ook veel leuker dan vliegen, dat kan Humberto beter, we vullen elkaar aardig aan. Als het een beetje meezit hebben we de foto’s nog, voor hij crashed. Frank is een een weekje in Den Bosch aan het klussen bij SAP (nee, niet aan het beunen), vandaag even zelf aan de slag op mijn eigen weblog en ook op het werk. Eigenlijk moest het niet kunnen, toch, werken op woensdag…

bVision Photography

20 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.