Onze I-Pad(s)

We zijn helemaal om, iedereen koopt maar een I-Pad, wij hebben onze eigen aai-pets, de ene heeft een grijs hoesje en de ander een bruin/grijs hoesje. Het aai gehalte is uitzonderlijk hoog. De vooral bruine uitvoering heeft af en toe wat nukken en kan dan verrassend uit de hoek komen. En het verbruik valt best nog wel mee, in de ochtend een beetje energie en ze gaan dan een hele dag mee, tegen de avond nog een beetje bijtanken en je hebt er verder geen omkijken meer na. Recyclen doen ze helemaal zelf. Af en toe mag ik het gerecyclede product weggooien en dat is het dan. Ze reageren zelfs op stemgeluid, alleen niet altijd zoals je verwacht, maar wat wil je met een aai-pet. Om ze uit elkaar te houden hebben we ze ook maar een naam gegeven, al heb ik het idee dat ze dat zelf nog niet bevatten. Op de familienaam reageren ze wel beiden. Als ik roep Eten komen ze beiden snel naar me toe, Daisy Eten of Macey Eten gaat ook, dan komen ook beiden. Op de foto onze aai-pets in hun favoriete houding… (foto heeft reeds eerder hier gestaan, voor de slauwaards)

bVision Photography

18 Comments

 1. ik vind deze aai-pets veel leuker, ik heb er zelf ook 1

 2. Mooie ipads! Als ik zo bekijk hebben wij ook 3 ipads!

 3. Toen ik op mijn iPad deze foto zag van jullie Daisy en Macey, werd ik een klein beetje verdrietig want a.s. maandag is het al weer 5 weken geleden dat wij MIJN grote vriend, onze kater Snuit, in hebben moeten laten slapen. Je hebt de log van 17 oktober j.l. gelezen hoe het allemaal gegaan is na onze terugkomst uit Spanje. Gelukkig hebben wij nog ons katje Mischou. Vraagje: “Hoe oud zijn Daisy en Macey eigenlijk? Ik verneem het graag van je.
  Groetjes
  Mara

 4. Er bestaat niks liever dan een huisdier! En ik kan het weten!

 5. En ik altijd maar denken dat er een eyePad bedoeld werd, je weet wel die piratenversie.

 6. Een van onze aaipets zou wel een upgreedje kunnen gebruiken. Die van jullie zijn nog heel actueel, je ziet zo dat ze liggen te uploaden naar de cloud.

 7. Haha, dit zijn nog eens aai pets! Wat een lieverds zeg! 🙂

 8. die van jou die weten me wel te bekoren.
  zo’n echte I pad, voor mij moet het niet , ben content met mijn gsm , meer moet het niet zijn

 9. Oké, ik geef het toe, tegen de poezelige zachtheid en de warmte van jullie aaiPets kan mijn iPad toch echt niet op.

 10. Onze stoeipoes van 16 vraagt sinds de komst van hond(je) hessel veel meer aandacht. Ze wil elke avond een toespraak bij haar diner. En als ik ongeveer hetzelfde afraffel loopt ze hooghartig weg. nee, ze wil een oprecht gemeende speech, elke avond weer.

 11. leuke woordspeling op iPad

 12. Dat zijn de echte!:-D

 13. Hey, zo,n kleur leren bank staat hier ook. En daar liggen de 2 aai pets ook altijd op.

 14. En ze zijn lekker warm ook 🙂

 15. Hahaha Sjoerd toch ! Ook onze katten reageren op al hun namen , zelfs Wobbe onze hond. Ze mogen dan slapen , als Ollie of TV de frigo opendoet staan ze binnen de 10 seconden daar !

 16. Ik heb geen Ipad, maar ook geen aai-pet.
  Maar die twee van jou zijn wel mooi, met een hoog aai gehalte, denk ik.
  Geniet er maar van.

 17. Je kunt ze op schoot nemen, er spelletjes mee doen..en zelfs na 5 jaar hebben ze nog geen upgrades nodig! En bijna iedereen heeft er één of wil er één hebben…Fraaie modellen iCats, Sjoerd! 😉

Geef een reactie