Onze I-Pad(s)
Onze I-Pad(s)

Onze I-Pad(s)

We zijn helemaal om, iedereen koopt maar een I-Pad, wij hebben onze eigen aai-pets, de ene heeft een grijs hoesje en de ander een bruin/grijs hoesje. Het aai gehalte is uitzonderlijk hoog. De vooral bruine uitvoering heeft af en toe wat nukken en kan dan verrassend uit de hoek komen. En het verbruik valt best nog wel mee, in de ochtend een beetje energie en ze gaan dan een hele dag mee, tegen de avond nog een beetje bijtanken en je hebt er verder geen omkijken meer na. Recyclen doen ze helemaal zelf. Af en toe mag ik het gerecyclede product weggooien en dat is het dan. Ze reageren zelfs op stemgeluid, alleen niet altijd zoals je verwacht, maar wat wil je met een aai-pet. Om ze uit elkaar te houden hebben we ze ook maar een naam gegeven, al heb ik het idee dat ze dat zelf nog niet bevatten. Op de familienaam reageren ze wel beiden. Als ik roep Eten komen ze beiden snel naar me toe, Daisy Eten of Macey Eten gaat ook, dan komen ook beiden. Op de foto onze aai-pets in hun favoriete houding… (foto heeft reeds eerder hier gestaan, voor de slauwaards)

bVision Photography

18 Comments

  1. Toen ik op mijn iPad deze foto zag van jullie Daisy en Macey, werd ik een klein beetje verdrietig want a.s. maandag is het al weer 5 weken geleden dat wij MIJN grote vriend, onze kater Snuit, in hebben moeten laten slapen. Je hebt de log van 17 oktober j.l. gelezen hoe het allemaal gegaan is na onze terugkomst uit Spanje. Gelukkig hebben wij nog ons katje Mischou. Vraagje: “Hoe oud zijn Daisy en Macey eigenlijk? Ik verneem het graag van je.
    Groetjes
    Mara

  2. Onze stoeipoes van 16 vraagt sinds de komst van hond(je) hessel veel meer aandacht. Ze wil elke avond een toespraak bij haar diner. En als ik ongeveer hetzelfde afraffel loopt ze hooghartig weg. nee, ze wil een oprecht gemeende speech, elke avond weer.

  3. Terrebel

    Je kunt ze op schoot nemen, er spelletjes mee doen..en zelfs na 5 jaar hebben ze nog geen upgrades nodig! En bijna iedereen heeft er één of wil er één hebben…Fraaie modellen iCats, Sjoerd! 😉

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.