Een jaartje terug
Een jaartje terug

Een jaartje terug

Ieder jaar organiseren we als fotoclub een fotowedstrijd op het werk. Dit jaar was het thema water. Er waren voldoende inzendingen, dus de jury krijgt het nog moeilijk. Er is uiteraard een addertje onder het gras, de foto moest van dit jaar zijn. Nu was dat geen probleem en ook mijn inzendingen zitter erbij. Toch, achteraf, loop je wel een tegen een foto aan waarvan je denkt die had het ook kunnen zijn… Zo voelde ik me gisteren niet lekker op mijn vrije dag en heb gedeeltelijk, naast op de bank gelegen, ook even rustig door een aantal foto’s op mijn PC heen gelopen. Daarbij kwam ik de onderstaande foto tegen, gelukkig niet van dit jaar, maar uit november 2010. De foto is gemaakt in Maasticht, in de buurt van het Centre Céramique. Ook toen was het mooi weer in november…

bVision Photography

20 Comments

  1. Ook wij hebben meegemaakt dat het in november heel erg mooi kan zijn in Zuid Limburg, zoals vorige week toen we er een vijfdaagse waren. Onze lunch genuttigd op een bankje even langs de spoorlijn, net voor Voerendaal bij Craubeek heerlijk in de zon. Albert moet de foto’s nog uitzoeken.
    Groetjes
    Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.