MG TD uit 1953
MG TD uit 1953

MG TD uit 1953

bVision Photography

De mooiste auto’s zijn toch de auto’s die je zelf spot en op de gevoelige plaat vastgelegd. Al is deze plaat inmiddels vervangen door een chipje. Zo vond ik afgelopen week deze MG TD uit mijn geboortejaar, 1953, toeval of… Nee, uiteraard niet, ik geloof niet in toevalligheden. De ene keer rij ik er voorbij, en de andere keer stop ik. Het laatste komt overigens steeds vaker voor. Met 1250 cc en 43 kW niet over gedimensioneerd rijdt dit uiteraard wel lekker weg met maar 900 kg. Een ereplaats in mijn virtuele garage.

bVision Photography

16 Comments

 1. Eindelijk dan mijn antwoord op de ontvangen foto’s. Het was lang zoeken naar de foto’s. Ik moet teruggaan naar zondag 12 augustus 2007, een landelijke rit georganiseerd door de Regio Zuid Limburg van de MG Car Club Holland. Start en finish bij De Nachtegaal in Meerssen. Daar ontmoette mijn MGF een MG TD. Ik heb je een mail gestuurd.
  Groeten
  Albert

 2. Groot gelijk Sjoerd dat jij deze auto in je virtuele garage plaatst. Weet je dat ik als MG-liefhebber haar graag in het echt in mijn garage zou willen zien staan? Helaas pindakaas voor mij, want Mara vindt het genoeg dat ik een MGB heb uit 1973, het geboortejaar van onze oudste zoon, en ook nog een MGF uit 2000. Je kan er maar in één tegelijk rijden. Ergens heeft ze gelijk en afgelopen zomer vanwege het matige weer ook beduidend minder gereden. En vlak de tijd die we in Spanje doorbrengen niet uit.
  Nogmaals een goede keus dat je deze MG TD uit jouw geboortejaar in je V.G. plaatst.
  Nog een fijne zondag en werk ze voor morgen. Mag je nog eerder naar huis?
  Dat kan ik me uit mijn werkzame leven nog heel goed herinneren dat dit het geval was.
  Grtz
  Albert

 3. Het is een prachtwagen, Sjoerd, maar om er nu meteen twee keer dezelfde foto van te plaatsen, dat vind ik toch weer wat overdreven … Ik heb zitten zoeken om de 7 verschillen, maar dat was vergeefse moeite … 😉
  Desalniettemin een goed weekend gewenst!

 4. De auto van Jan, uit Jan, Jans en de kinderen! Leuk hoor! Als ik de camera mee heb wil ik ook altijd een foto maken van een leuke auto, ik zie er dan ook altijd veel meer staan dan andere mensen (geoefend oog). Die 43kw is voor die tijd best goed, een Kadett 1.3 of een swift gti met 1300 motor, ook zo’n 900 kilo, haalden in 1986 100 pk (67 kw?). Maar als ik moest kiezen…………

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.