Roestige zondag (35) – Auto Union
Roestige zondag (35) – Auto Union

Roestige zondag (35) – Auto Union

De foto is al een paar jaartjes oud, is bewerkt, tegen al mijn principes in, maar daarom niet minder voor deze roestige zondag. De auto is een Auto Union, later omgedoopt tot Audi en stond destijds in tuindorp, een gebied waar onze wetsdienaars geen invloed hebben.
Vandaag is mijn dochter jarig, vanaf deze plek dan ook een hele fijne verjaardag en voor u allen een hele roestige sinterklaas-zondag.
Jammer voor de winkeliers van winkelcentrum het Loon in Heerlen. Het staat op instorten en net de tijd dat de winkeliers hun omzet moeten halen valt de zaak in duigen. Vooral op deze koopzondag zal dat wel heel wrang zijn.

bVision Photography

14 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Van harte gefeliciteerd met je dochter, nog vele gezonde jaren.
  Ja, soms raakt iets buiten gebruik en dan gaat het roesten.
  Heb de foto’s gezien van het Loon, het zal je maar over komen.
  Een goede week. oma

 2. Felicidades met je dochter. Ook wij vinden het in en in triest dat die winkeliers juist nu in deze tijd hun winkel moeten sluiten. We kunnen ’t Loon niet helemaal plaatsen, maar wat wil je als je “slechts” een paar dagen vertoeft en dan ook niet de stad ingaat. Het is ons echt niet duidelijk wat heer Brillie bedoelt met oorlogsspul. Of gaat het om Auto Union? We proeven een beetje Duitsland-haat zoals ook in 1974. En in 2011 zitten we samen met ze in de Poule.
  Nog een fijne avond toegewenst met je dierbaren zonder al te veel roest.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.