Kerstbomenbos
Kerstbomenbos

Kerstbomenbos

De tijd dat we ieder jaar een grote kerstboom optuigden is, nu de kinderen alle twee volwassen zijn voorbij. We hebben nu gewoon niet genoeg aan één boom, maar willen meteen een heel bos. Zoals Renesmurf dat met foto’s doet, doen wij dat met allemaal kleine boompjes. Op de tafel staan er inmiddels 12 boompjes, en als het zo doorgaat komen er ieder jaar wel een of twee bij. En Guess what, we vinden het nog leuk ook.Zo kunnen we lekker eens ergens rondwandelen zonder dat we ieder jaar dat gesjouw met een boom hebben, en alle bomen passen nog makkelijk in een doos. Alleen is er iets gebeurd, het was erg moeilijk om deze foto op deze wijze te maken. Met flits was de foto erg uitgebeten. Door zonder flits te werken kreeg ik door de achterwand en het licht een blauwige foto. Dus shame, deze foto is bewerkt… Hij is ontwikkeld zou Frank zeggen.

bVision Photography

18 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.