Kerstbomenbos
Kerstbomenbos

Kerstbomenbos

De tijd dat we ieder jaar een grote kerstboom optuigden is, nu de kinderen alle twee volwassen zijn voorbij. We hebben nu gewoon niet genoeg aan één boom, maar willen meteen een heel bos. Zoals Renesmurf dat met foto’s doet, doen wij dat met allemaal kleine boompjes. Op de tafel staan er inmiddels 12 boompjes, en als het zo doorgaat komen er ieder jaar wel een of twee bij. En Guess what, we vinden het nog leuk ook.Zo kunnen we lekker eens ergens rondwandelen zonder dat we ieder jaar dat gesjouw met een boom hebben, en alle bomen passen nog makkelijk in een doos. Alleen is er iets gebeurd, het was erg moeilijk om deze foto op deze wijze te maken. Met flits was de foto erg uitgebeten. Door zonder flits te werken kreeg ik door de achterwand en het licht een blauwige foto. Dus shame, deze foto is bewerkt… Hij is ontwikkeld zou Frank zeggen.

bVision Photography

18 Comments

 1. Een wel heel bijzonder idee van jullie. Met slechts 3 boompjes zijn we er nog lang niet. Voordeel is wel dat je niet zo’n grote boom hoeft op te tuigen, maar ook weer af te tuigen en alles netjes terug mag doen in de dozen wat betreft de kerstversiering.

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Eigenlijk wel een heel leuk idee, het is minder centraal in huis.
  Ziet er erg gezellig uit. oma

  Ot, de kerncentrale is zeker de grootste ramp, voordat is opgelost zijn we een paar honderd jaar verder.

 3. Je had natuurlijk ook de witbalans in de camera kunnen aanpassen. Dan “bewerkt” de camera de foto al voor je. Voor mij is bewerken bijvoorbeeld: het tafelkleedje wat er onder ligt een rood wit geblokt patroon geven. Kleurtemperatuur aanpassen heet bij mij ontwikkelen of de foto afmaken.
   
   

 4. Ziet er mooi uit je kerstbomenbos.
  Off topic, rare vraag Sjoerd.
  Heb jij toevallig een foto van de voorkant of ingang van museum Boerhaave.
  Wil morgen een log maken over het energieplein wat ze gaan maken tijden shet Glazenhuis maar heb geen foto van het museum en ga het morgen overdag niet redden.
  Foto kan eventueel naar info@leidseglibber.nl

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.