Update – Het balkon.
Update – Het balkon.

Update – Het balkon.

bVision Photography

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een foto van het balkon heb gemaakt, maar dat haal ik meteen weer in vandaag. Boven was de laatste keer dat u het balkon zag. En hieronder de foto van deze week. Zo heb ik dus een decorum gevonden dat telkens aan verandering onderhevig is. Als het goed is is het na een jaar allemaal oranjerood. tenzij het regent, dan wordt het weer wat donkerder door het vocht. Vandaag ga ik toch eens even kijken of er tussen de middag geen visje inzit. Daar heb ik wel weer eens zin in. En btw, volgende week is voor mij de laatste week dat ik dit jaar voor de baas mag werken. Als er niets geks gebeurd ben ik tussen de kerst en nieuwjaar vrij. Maar nu eerst op naar het (winkel)weekend. Er moet nog het een en ander gebeuren…

bVision Photography

21 Comments

 1. Inderdaad jouw balkon wordt steeds roestiger en dus mooier, zoals je het waarschijnlijk ook voor ogen had toen je besloot om het te laten maken. Vandaag heb ik voor ons allebei een gebakken scholfilet bij de visboer gehaald. Mmmm wat smaakte dat lekker.
  O.T. Albert gaat morgen een antwoord-log maken op jouw MGB GT log. Mooie auto.
  Fijn weekend.
  Groetjes
  Mara

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Het balkon is zo wel speciaal, de uitstraling is onderhevig aan het weer.
  Vanmiddag nog een visje gegeten, lekker, net als de vrije dagen. oma

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programmaā€™s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.