MG-BGT 1971

MG-BGT 1971

bVision Photography

De mooiste auto’s fotografeer je zelf zei ik al eerder, en dat is ook zo met deze MG BGT uit 1971. Dit exemplaar is in 1997 ingevoerd in Nederland en ziet er goed en verzorgt uit. MG staat voor Morris Garages. Helaas ging het moederbedrijf Rover in 2005 failliet, waarmee ook het doek voor de MG viel. Veel roem was toen al verloren gegaan door de vorige eigenaars, British Leyland die de naam MG plakte op hun eigen producten. Eerst in 1992 werd er weer een echte MG gebouwd, de MGF en de RV8. Het mocht het bedrijf niet meer redden. het bedrijf werd in 2006 overgenomen door de Nanjing Automotive Group. in mei 2006 rolden de eerste MG TF’s weer van de band in Longbridge.

bVision Photography

15 Comments

 1. Oude auto’s zijn bijzonder leuk om mee te rijden. Ik kan er van meespreken met mijn MGB Tourer. Ik moet je zeggen dat ik deze GT uitvoering altijd mooi heb gevonden. Misschien dat ie nog eens een keer in mijn garage staat. Dan gaat de Honda CRX wel weg, maar het probleem is dat dat Mara’s auto is.
  Groeten
  Albert

 2. Off topic:
  Beste mensen,
  We hebben er als stad en ik ook op mijn site keihard aan gewerkt en nu is het eindelijk zover.
  Zondag start de 3 FM Serious Request actie vanuit Leiden.
  Ik heb een week vrij genomen en hoop zoveel mogelijk verslag te doen op mijn site en ook op http://www.sleutelstad.nl zullen elke dag verslagen staan.
  Door alle drukte zal ik helaas geen tijd hebben bij jullie te reageren, hopelijk begrip daarvoor.
  Ik hoop dat jullie allemaal ook via mijn site de actie blijven volgen en jullie reacties zijn uiteraard van harte welkom.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: