In de herkansing
In de herkansing

In de herkansing

Goh, de tweede kerstdag verliep in ieder geval beter dan de eerste. Iemand die weet hoe eens astmatische aanval in zijn werk gaat weet dat je de dag daarop geradbraakt bent, je longen voelen rauw aan en alles doet pijn. Als je hoest voelt het alsof je oud ijzer ophoest, qua smaak dan. Maar voor de rest gaat alles goed, het is niet de eerste keer, en het voelt als je dit een paar jaar niet hebt meegemaakt meteen weer vertrouwd. Zoals Chantal al zei, ik wist niet dat je daar last van had. Ik probeer dat ook altijd te vergeten en er naar te leven. Alleen af en toe gaat het fout, en dan komt het in alle hevigheid weer terug. Dan heb je net geen medicijnen meer, de pufjes zijn verouderd en ga zo maar door. Je wordt gewoon weer met je neus op de feiten gedrukt. Er vanaf komen doe je nooit, je moet er gewoon mee leren leven, en beslist dat laatste niet vergeten… En btw, de kadoos waren prima dit jaar naast een nieuwe telelens (Tamron 70-300), een mooi boek over oude autobussen en een tegoedbon om mijn virtuele garage uit te breiden. Wie ben ik om te klagen.

bVision Photography

21 Comments

 1. Ik weet niets van asmatische aanvallen maar het klinkt niet erg prettig. De smaak van roest klinkt erg vies!
  Leuke cadeaus! Heb altijd veel plezier gehad aan mijn 70-300 mm Tamron lens. Hij zat bij mijn pakket toen ik hem kocht. Sinds begin dit jaar reageert hij niet meer op mijn toestel. Zelfs niet op mijn nieuwste toestel… wel jammer want ik vond hem heel makkelijk tijdens het bezoek aan de dierentuin.

 2. Wat fijn dat je weer wat opgeknapt bent met Tweede Kerstdag. Beterschap. Onze 2e Kerstdag was ook reuze gezellig in Amsterdam. Je hebt de foto’s gezien op onze weblog.
  Wat een prachtig kado heb je gekregen. Van deze telelens van Tamron zal je veel plezier hebben. Ik heb begin van dit jaar voor Albert een Canon 55-250 gekocht en ook die bevalt hem uitstekend. Ga nog even lekker door met genieten Sjoerd. Even niet naar je werk!
  Gropetjes
  Mara

 3. Bekend gevoel. Duurt soms echt wel enkele dagen bij mij voordat ik me weer lekker in mijn velletje voel. Nou.. we zijn nu weer een dag verder, hoop dat het met jou nu beter gaat.

  Love As Always
  Di Mario

 4. Dat wist ik niet, dat je dat had, en dat komt dan van het eten? En die medicijnen hoef je niet elke dag te gebruiken maar alleen als je zo’n aanval hebt? ‘Maar voor de rest gaat alles goed’, zegt hij dan. Ja, vergeet dat laatste vooral niet.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.