C-Mine – door Frank (van IkFotograag.nl)
C-Mine – door Frank (van IkFotograag.nl)

C-Mine – door Frank (van IkFotograag.nl)

Ofwel “Op pad met de fotoclub” deel 2. Sjoerd heeft afgelopen maandag al een deel van zijn foto’s laten zien, van de nog niet gerestaureerde gebouwen van C-Mine. Een hoop van de oude mijngebouwen is al wel gerestaureerd en zeer zeker de moeite waard om eens te bezoeken. Vandaag van mij nog wat foto’s van de liften, de compressorhal en wat machines van C-Mine. C-Mine wordt momenteel met hulp van Europese subsidie en wellicht nog andere bronnen gerestaureerd en ingericht als gebied voor recreatie, bewoning en scholing. Van een van de leden van onze club studeert de zoon ook daar. Voor de fotografen onder ons, is de locatie een aanrader. Niet alleen om de omgeving of de machines te fotograferen, maar ook om eens met een model naar toe te gaan. Zeker als je met je model niet naar buiten kunt vanwege het weer, je staat er droog en er valt veel natuurlijk licht binnen. Er waren dan ook verschillende fotografen bezig toen wij er waren.

16 Comments

  1. Met een kopje koffie op een terras, met het zonnetje er bij, op mijn iPad jouw prachige fotoreportage vanmorgen bekeken. Een mooie aanvulling op die van collega Sjoerd. We hebben er van genoten en dat was toch jouw bedoeling, neem ik aan.
    Vanaf de Costa del Sol, een hartelijke groet van mij,
    Mara

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: