Veranderingen
Veranderingen

Veranderingen

Vroeger werd de woonkamer om de haverklap veranderd. Dan verhuisden we de stoelen, de banken en ga zo maar door. De laatste jaren hadden we onze draai gevonden, of waren we het verhuizen moe en buiten af en toe iets nieuws, wijzigde er niet zoveel. Alleen een paar weken geleden begon het te kriebelen. En als het kriebelt, moet je krabben zeg ik maar. Gisteren begon dus de grote move, het geschuif, kasten leeg gehaald, glaswerk opgeruimd van jaren. Wel iedere keer nieuwe glazen erbij, maar nooit wat weggooien. De Coca Cola glazen van McDonald’s mochten blijven, die zijn favoriet, de chocomel glazen van Nutricia mochten blijven, en uiteraard een paar mooie bierglazen, voor de rest ligt nu alles in de glasbak. Dat is het enige nadeel van een vaatwasser, uiteindelijk worden de meeste glazen toch dof en raken beschadigd. En die raken dan uit de gratie, maar staan wel nog steeds in de kast. A. heeft haar best gedaan om de papierberg van de inkomende post van een jaar te sorteren en op te ruimen. En, terwijl ik dit hier neerzet, zitten we gezellig aan de nu midden in de kamer staande eetkamertafel. En, omdat ik de staat van het balkon ook moet bijhouden, even een updeetje, medio januari 2012 alweer, Time flies when you’re having fun. Het water van de afgelopen weken heeft duidelijk zijn best gedaan op het balkon

bVision Photography

20 reacties

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  In de woonkamer veranderen we weinig, maar de hobbykamer is net weer aangepast aan mijn grillen.
  Glaswerk en vaatwasser gaan niet samen.
  Balkon is wel mooi aan het verkleuren.
  Krijg je nu nog commentaar op het balkon? oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.