Sik en Daisy
Sik en Daisy

Sik en Daisy

Voor het lichte rangeerwerk op de vele emplacementen die Nederland ooit had werd gebruik gemaakt van de Locomotor. Deze locomotief met als bijnaam de Sik heeft vele tientallen jaren dienst gedaan als rangeerlocomotief en manusje van alles. Ik wist dat ik ergens een foto moest hebben van dit model (in eigen bezit) en bij het bladeren door mijn fotoarchief kwam ik deze weer tegen in de map met te verwijderen items. De foto hier is niet echt hoog van kwaliteit, meer een experiment met een van mijn eerste digitale camera’s. Het was volgens mij echt niet de bedoeling om die maffe kat (daisy) er op de achtergrond ook bij te zetten. Maar het effect achteraf vind ik wel prettig gestoord. De foto zat overigens in de te verwijderen items omdat het niet geworden was wat ik er destijds mee voor ogen had. Zo komt af en toe toch nog iets in de herhaling…
Vandaag zit mijn programma helemaal vol en ik verwacht niet bij iedereen langs te komen. Het grootste deel van de dag en de avond zitten helemaal vol. De reden hoort u nog wel, denk ik.

bVision Photography

21 Comments

 1. Een log die mijn treinenhart sneller doet kloppen. Voordat ik naar Spanje vertrok heb ik twee Sikken bij Modelbouw Centrum Hilversum (MCH) weg laten leggen en ook al betaald. Een geel/grijze en een groene. Digitaal voorbereid, inclusief contrastekker voor digitaal en decoder. Ga ze na de vakantie ophalen. Dit zijn de links naar MCH:
  http://mchminiatuurnieuws.punt.nl/?id=501135&r=1&tbl_archief=0&
  http://mchminiatuurnieuws.punt.nl/?r=1&id=500960
  Dit zal je vast leuk vinden.
  Spoorse groeten (geen NS maar nu RENFE)
  Albert

  P.S. Mara en ik genieten van het prachtige voorjaarsweer hier en gaan woensdagavond een nieuwe log plaatsen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.