Niet op zwart
Niet op zwart

Niet op zwart

Nee, geen SOPA vandaag, als ik daaraan begin staat dadelijk het hele internet op zwart, en dan heeft iedereen gelijk. Ik heb vorige week al gezegd dat ik absoluut tegen censuur ben in welke vorm dan ook. Niet op zwart dus, hier was gisterochtend alles oranje/rood. Al een tijdje flikkerde mijn monitor, gaf alle kleuren van de regenboog, maar niet op de door mij gewenste plaatsen en tijden. Maar goed, toen werd het in ene keer rood. Van wit naar zwart kan ik nog wel hebben, maar van wit naar rood vind ik te ver gaan. Helaas, dan maar een ‘nuuje’. Dus de boodschappen gisteren maar eens in Roermond gedaan, want daar ligt Appie naast de Mediamarkt, en door het intoetsen van vier cijfertjes bij de kassa ben ik een nieuwe monitor rijker. Ik kan niet zeggen dat die nou zo duur was, nog geen 150 euri, maar wel LED technologie, full HD, super licht, en zeer energiezuinig. Ik ben van origine Fries, en dat ‘zunig’ krijg je er volgens mij ook niet meer uit. Maar goed, deze 22 inch Samsung Syncmaster staat nu voor me op tafel en ziet er goed uit, al zeg ik het zelf. Oh ja, en aangesloten via HDMI…

bVision Photography

24 Comments

 1. Gefeliciteerd Sjoerd met je nieuwe monitor, ik weet dat jij en Albert niet buiten een groot scherm kunnen. M’n lief heeft zowel in Spanje als in Nederland een 24 inch monitor van LG en dat bevalt hem goed. Onze log in het kader van de ‘Thursday Challenge Toys’ sluit wel mooi aan bij jouw log over je kat en de Sik.
  Groetjes
  Mara

 2. oma

  Ha Sjoerd,

  Er is een groot aanbod in monitoren, valt niet mee de juiste keuze te maken.
  Wel een leuk plaatje heb je erbij geplaatst.
  De keuze is heel persoonlijk, als ik zoon zie vergelijken toen hij er een kocht, ook om te gamen moet je wel de tijd nemen. oma

 3. met zo’n mooi scherm is het wel zonde van de slijtage aan dat scherm als je een weblog zoals die van mij bezoekt. Zo heb ik gewoon nog een glasbak in de woonkamer staan om naar operation repo en naar the voice of te kunnen kijken….

 4.  
  HDMI kan misschien wel dat weet ik zo niet, maar wellicht dat je toch DVI bedoeld als aansluiting voor de monitor aan de PC. HDMI is voor de multimedia apparatuur met elkaar te verbinden. Anders dan DVI geeft HDMI ook geluid door. HDMI dat zijn die kleine platte stekkers. DVI stekkers zijn veel groter, meer zoals de verouderde VGA stekkers.
   

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.