Roestieke Kevertjes…
Roestieke Kevertjes…

Roestieke Kevertjes…

Ergens langs de weg van Koningsbosch (Kingswood in de volksmond) naar Posterholt ligt langs de weg een kleine garage. En die verkopen alleen maar oude Volkswagens. Die worden volledig gereviseerd en weer als nieuw verkocht. Daar vond ik afgelopen week het volgende bijzondere model. Of het een donorwagen is, of dat daar weer wat goeds van moet worden gemaakt weet ik niet. Ik laat het maar bij de foto, die zegt genoeg. En nee, deze gaat ook niet de virtuele garage in. Want stel je voor dat roest besmettelijk is. Indien u benieuwd bent naar het adres: VW Veteranen Coenen – Prinsenbaan 155 – 6104 BD Koningsbosch.

bVision Photography

20 Comments

  1. Heb net zelf een project afgerond, een Matra Bagheera uit 1979. Klein jaar mee bezig geweest en nu zo goed als nieuw. Volgende week de APK en dan kan het grote plezier beginnen.

  2. Zowel Albert als ik hebben een Kever altijd leuk gevonden. Toch was onze eerste auto een Mini in British racing green in 1973. Jouw log sluit mooi bij die van ons aan. Allebei hebben we het op onze eigen manier over VW. Ben trouwens benieuwd wat je nu als “roestigs’ gaat plaatsen op zondag.
    Happy Sunday Sjoerd
    Groeten
    Mara

  3. heel leuk! mijn dochter heeft nog een vriend gehad en die was een kever-fanaat. hij had er een stuk of 6 geloof ik. een paar als donorwagen (prachtig woord, dat moet ik onthouden!) dan 2 die volledig gerestaureerd waren, echt als nieuw, en dan ene, en die vond ik echt de max, waarvan hij een cabriolet gemaakt had! die was echt prachtig om zien!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.