De eerste lentekleuren
De eerste lentekleuren

De eerste lentekleuren

Langzaam maar zeker zie je hier steeds meer kleur in de omgeving. Zelfs gisteren met het druilerige herfstweer, zie je steeds meer kleur in de omgeving komen. Niet de kleuren van de natuur, maar de kleuren van het carnaval. Zo links en rechts zijn wagenbouwers driftig bezig, zie je wimpels buiten komen. Staan de borden klaar en worden huizen van prinsen versierd. De onderstaande foto nam ik in Geulhem, vlak in de buurt van Chateau Sint Gerlach. Of dit de restanten van het vorige jaar zijn of dat dit ‘nieuwbouw’ is, weet ik niet. Er was verder niemand te bekennen. Ik was in de buurt van het chateau gisteren om eens even lekker uit te waaien en wat voorbereidingen te treffen voor de bijeenkomst van de fotoclub van vanavond. Niet dat we dat daar houden, zo rijk zijn we niet, maar het is een mooie plek om wat voorbeeldfoto’s te maken. Verder heb ik in het weekend wat lampen in de woonkamer verhangen, want als je de meubels verplaatst hoort dat er meestal ook bij. Tussendoor uiteraard wat huiswerk gedaan voor de cursus, de boodschappen in huis gehaald, een paar heerlijke pizza’s gemaakt en toen was het weekend alweer om. Volgens mij zitten er te weinig uren in een dag. Ik kom er tenminste steeds te kort.

bVision Photography

20 Comments

 1. Dus jij bent niet de enige die in het weekend soms tijd te kort komt. Ik kan daarvan meespreken als ik 2 dagen vrij ben en dan weer mag beginnen. Daarom vind ik mijn leven hier zo relaxed. Niks moet, maar alles mag, zeker wanneer het droog is. Carnaval vindt onze kleinzoon in Oisterwijk leuk, want hij is er mee opgegroeid zoals jij Sjoerd. Of vier jij het niet? Ik ga je groeten ook namens Albert.
  Salu2
  Mara

 2. Off topic, zoals je misschien gezien hebt oipent mijn site weer zo langzaam.
  Geeft weer een balkje aan met verbinden wide script host of zoiets.
  Heb al een hoop (zware ) logs verwijderd maar blijft langzaam openen.
  Kan ik daar als leek iets op verzinnen ?

 3. Carnaval… vroeger kon ik er best wel van genieten… maar nu zegt het me niet meer zoveel…. wel leuk deze kleuren in de toch nog steeds sombere natuur…. ik zit toch eigenlijk meer op echte voorjaarskleuren te wachten… maar het wordt dit weekend winters….

 4. Bij ons zijn de regels veranderd waardoor bouwen in boerenschuren niet meer mogen omdat dat niet het bestemmingsplan is van die gebouwen. Erg flauw. En daardoor zien we er minder van dan voorheen.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.