De pauw
De pauw

De pauw

bVision Photography

Sinds decemeber vorig jaar heeft de kapper van mijn vrouw de schaar aan de wilgen gehangen. En ze weet zo gauw niet waar naartoe. Een van de dames die in de kapsalon werkte heeft een eigen kapperszaak aan huis, maar wel op een half uur rijden van huis, terwijl het voorheen vijf minuten lopen was. Toch maar de keuze gemaakt voor een half uurtje rijden en uiteraard moet ik haar dan brengen en heb dan ca anderhalf uur de tijd waarin ik wat zaken voor mijzelf kan doen. Eens in de zoveel tijd ziet u dus een foto, of twee die ik in die tussentijd wil maken. Deze keer was het regenachtig en dus aardig donker. Een beetje nachtfotografie dus. De foto is gemaakt bij een wokrestaurant langs de A2. De foto’s zijn gemaakt van hetzelfde beest, een pauw, die voortdurend van kleur veranderde. Trouwens, ik heb trouwens nog een mooie foto, maar die is voor later.

bVision Photography

16 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Zo heb je een mooi combinatie.
  De foto is nu in het donker erg mooi, nu is het lichtspel goed te zien. oma

  t. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma kun je straks beluisteren op onze weblog en nu al op de website waar de programma’s staan: http://www.wir-3.com/ kies voor radio de BOM

 2. een half uur rijden om haar naar de kapper te voeren, dan anderhalf uur wachten, en dan nog een half uur terug….dat zou wel eens echte liefde kunnen zijn!!! nu, je hebt er toch speciale mooie foto’s aan overgehouden!
  ferm weekend!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.