Gatverpieleke

Gatverpieleke

Normaliter ben ik niet zo te porren om op zondag de drukte van een woonboulevard in te gaan. Maar helaas, mijn dochter en haar vriend hebben een einde gemaakt aan hun relatie en dan moeten er spullen gehaald worden. Nu waren we zowat bij de opening van de koopzondag bij Ikea in Heerlen, en konden we nog makkelijk een plaats krijgen. Maar nog geen uur later kon je over de koppen lopen en was het niet leuk meer. Voorlopig zien ze me daar dan ook niet meer terug op koopzondag. Halverwege de rit hebben even een bezoek aan het restaurant gebracht, waar een andere relatie een dieptepunt bereikte toen een jonge man hun rekje met een volledige maaltijd inclusief drank, midden in het restaurant omver liep. Oh men wat een ravage, en jammer dat ik op dat moment geen camera in de handen had. Al was het maar om het gezicht van de jonge dame op de gevoelige plaat vast te leggen. Ze zei niets, helemaal niets, maar haar gezicht sprak boekdelen… Aan het einde van de rit waren we een hoop spullen rijker Gelukkig heb ik een hele grote auto waar ik met wat kunst en vliegwerk alles makkelijk in kreeg zonder met open ramen en deuren te gaan rijden. De drukte was inmiddels opgelopen, en het wegrijden van de parkeerplaats lukte door enige bekendheid met de routes. Het was lang geleden dat ik zoveel auto’s bij elkaar zag. En tot slot, een vrolijk plaatje uit een C1000 winkel in Maastricht spreekt ook, geen boekdelen, maar carnaval.

bVision Photography

18 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Wel sneu voor je dochter, maar goed je kon haar terzijde staan.
  Hou ook niet zo van de winkeldrukte, als ik ga probeer ik in de week te gaan en niet op woensdagmiddag, dan zijn de scholen vrij.
  De C1000 denkt ook we gaan de stemming er maar inbrengen. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 2. Als ouder hebben wij het ook een keer meegemaakt dat de relatie van onze tweede zoon en schoondochter (want zo beschouwden we haar al) op de klippen liep. Wij hebben het toch een beetje gezien als scheiden, want er kwam heel wat bij kijken toen alles, gelukkig in pais en vree, verdeeld moest worden. We zijn niet mee geweest met onze zoon naar Ikea in Amsterdam. Wel heb ik als moeder gewoon voldoende geld gegeven om zaken aan te schaffen, want je weet het toch ‘een moederhart, een gouden hart’.
  Tot blogs Sjoerd.
  Groeten
  Mara

 3. Vaak is het in de Ikea drukker dan in de Efteling denk ik wel eens.
  Het carnaval begint duidelijk te leven in het zuiden zie ik.
  Off topic, ik heb inderdaad een geweldige muzikale week gehad met bijna elke dag wel muzikale uitschieters.
  Heb je het filmpje van Bruce James (zaterdag) nog gezien moet jou aanspreken als Joe Cockerfan,tenminste ik moest aan hem denken toen ik hem hoorde zingen.

 4. Het is ook overal hetzelfde, geloof ik …
  In Leeuwarden liep het verkeer dit weekend helemaal vast als gevolg van het ‘belastingvrij shoppen’ bij de Mediamarkt. Mij zien ze niet bij dergelijke gelegenheden. Maar ja, als een relatie ten eind loopt, dan gelden er andere wetten …

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: