zevenendertig jaar
zevenendertig jaar

zevenendertig jaar

Vandaag zijn we 37 jaar getrouwd, op 31 januari, waarvan wij dachten dat het ooit Koninginnedag zou worden, en dat we dan automatisch altijd vrij zouden hebben. Maar nee, het liep even anders. Niet dat we daar onvrede mee hebben, integendeel, we werken vandaag beiden en vanavond heb ik cursus. Toch een virtueel bloemetje voor iedereen, en speciaal voor A uiteraard. We hebben het in principe afgelopen zondag, samen met de kinderen, gevierd met een lekker etentje buitenshuis.

bVision Photography

24 Comments

  1. Gefeliciteerd A. en Sjoerd met jullie trouwdag. Op weg naar de 40 jaar. Dat hebben wij op ‘nine eleven’ in 2011 al uitbundig gevierd. En neem vandaag een extra koffie met collega Frank. Is er in de kantine nog een koek te verkrijgen als feestelijk extra?
    Groeten
    Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.