Een roestige zondag (36)
Een roestige zondag (36)

Een roestige zondag (36)

U hoeft het uiteraard niet te weten, wat het onderstaande apparaat is op deze alweer 35-ste roestige zondag. Het staat in ieder geval wel op een werkbank en heeft met metaalbewerking te maken. Als niemand het raad plaats ik het volgende week in het geheel met een omschrijving. Zo blijft het een beetje spannend op deze ijs en ijskoude eerste zondag in februari. Als ik de deur in de hal open doe komt me de koude tegemoet. Een watje ben ik aan het worden. Ik geloof ik denk er vandaag eens aan om naar buiten te gaan. Denken mag toch, dan roest je niet vast…

bVision Photography

24 reacties

 1. Een pers of een Pully(poelietrekker….???!!) een mooi oud exemplaar in ieder geval..ben vandaag zo’n 3 uur buiten geweest…het was heerlijk met een zonnetje erbij. Heb het helemaal niet koud gehad en toen ik thuiskwam had ik het superwarm..morgen maar weer…hihihihi…nog een fijne zondagavond…. Agnès

 2. Rust roest. Dus opgepast op jouw leeftijd. In beweging blijven. Dat doe ik nog heel veel tijdens mijn werk in de gezondheidszorg. Ik loop kilometers. Als ICT’er zit je zeker veel achter je bureau en aan de PC.
  Sportschooltje? Deze pers terugdraaien zou de eerste oefening kunnen zijn amigo.
  *Wink, Big Smile*
  Ik wens je nog een fijne zondagmiddag en -avond toe en
  ben al weer gewend aan de Nederlandse temperaturen.
  (Ik gebruik bewust het woord “Hollandse” niet t.o.v. jou als Limburger)
  Vanaf de Costa del Veluwemeer
  Saludos de
  Mara

 3. Geen idee wat het is. Volgende week zal ik wel weer o ja zeggen.
  Hoe koud dan ook, ik ga elke dag naar buiten, mèt hond Hessel. En als ik vrij ben meer dan een half uur want hond Hessel moet kunnen rennen. Ooit, heel lang geleden, was dit naar buiten moeten een reden waarom ik besloot een hond te willen hebben. Als je weet dat Hessel mijn vierde hond is, dan weet je ook hoe lang geleden.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.