Koud hè
Koud hè

Koud hè

bVision Photography

Zondag morgen moest ik er toch echt even tussenuit. Een heerlijk zonnetje scheen en warmde de op de vensterbank staande bloeiende orchideeën op. Deze dankbare planten blijven maar steeds in de bloei komen, tot onze verbazing hebben we deze keer alleen maar witte soorten die bloeien, een stuk of acht zelfs in alle maten en vormen. Maar goed, ik moest even gaan tanken en heb dat gecombineerd met een kleine foto walk. Want was het zonnetje binnen heerlijk warm, buiten was het ijzig koud. Maar goed dat er geen wind stond boven op de open vlakte bij Schimmert. Deze jongen kon geen handschoenen vinden, wat die gebruik ik nooit, geen shawl want die laat ik overal liggen. Maar even een frisse neus heeft me goed gedaan. Ik vraag me eigenlijk af waar al die achtergelaten paraplu’s en shawls blijven, volgens mij gaan die weer de verkoop in.

bVision Photography

De getoonde foto’s zijn uiteraard aanklikbaar voor een groter exemplaar.

19 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  Zo druk als het afgelopen weekend was op het ijs, zo stil is het nu.
  Het was wel de moeite waard om even een lekkere frisse neus te halen.
  Volgens mij heb je gelijk wat betreft de verloren spullen. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 2. Het was afgelopen zondag heerlijk vertoeven bij ons voor aan de waterlijn aan het Veluwemeer. Bijna geen wind en de zon er bij wat wil je nog meer. Paraplu’s en handschoenen, in de afgelopen jaren veel kwijt geraakt, maar ook wel eens “terug” gevonden. Door de brand uit de brand, moet je maar denken.
  Grtz
  Albert

 3. Ja, ben gisteren ook op pad geweest… met camwera, handschoenen en sjaal, maar zonder muts, eerst vond ik het koud, maar al snel kreeg ik het loeiheet…en de wereld is dan prachtig… deze foto mag er ook zijn…. Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.