Koud hè

bVision Photography

Zondag morgen moest ik er toch echt even tussenuit. Een heerlijk zonnetje scheen en warmde de op de vensterbank staande bloeiende orchideeën op. Deze dankbare planten blijven maar steeds in de bloei komen, tot onze verbazing hebben we deze keer alleen maar witte soorten die bloeien, een stuk of acht zelfs in alle maten en vormen. Maar goed, ik moest even gaan tanken en heb dat gecombineerd met een kleine foto walk. Want was het zonnetje binnen heerlijk warm, buiten was het ijzig koud. Maar goed dat er geen wind stond boven op de open vlakte bij Schimmert. Deze jongen kon geen handschoenen vinden, wat die gebruik ik nooit, geen shawl want die laat ik overal liggen. Maar even een frisse neus heeft me goed gedaan. Ik vraag me eigenlijk af waar al die achtergelaten paraplu’s en shawls blijven, volgens mij gaan die weer de verkoop in.

bVision Photography

De getoonde foto’s zijn uiteraard aanklikbaar voor een groter exemplaar.

19 Comments

 1. Velen bloemen zijn in eens weer heen gegaan.

 2. Ha Sjoerd,

  Zo druk als het afgelopen weekend was op het ijs, zo stil is het nu.
  Het was wel de moeite waard om even een lekkere frisse neus te halen.
  Volgens mij heb je gelijk wat betreft de verloren spullen. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 3. Het was afgelopen zondag heerlijk vertoeven bij ons voor aan de waterlijn aan het Veluwemeer. Bijna geen wind en de zon er bij wat wil je nog meer. Paraplu’s en handschoenen, in de afgelopen jaren veel kwijt geraakt, maar ook wel eens “terug” gevonden. Door de brand uit de brand, moet je maar denken.
  Grtz
  Albert

 4. heerlijk, die zonnige sneeuwplaatjes

 5. Die achtergelaten shawls, handschoenen en plu’s komen gewoon op marktplaats bij de tweede hands artikelen 🙂

 6. Een bekende plek voor mij. Een thuiswedstrijd zogezegd. Maar deze zondag toch te koud om hem met eigen ogen te aanschouwen.

 7. ik kan voorlopig niet buiten, dus de koude gaat als het ware aan mij voorbij.

 8. ik had me pas zo,n mooie plant kado gedaan, staat hier 1 weeken alle bloemen vallen eruit……… zo jammer.
  ben ook even naar buiten geweest maar vond het wel koud hoor.

 9. Guten Abend.
  Guter Blog mit allen.
  Freundliche Grüße, Gisela und Wolfgang

 10. Maar wel jammer van die electriciteitsdraden… zag ik bij de grotere versie…..Agnès

 11. Ja, ben gisteren ook op pad geweest… met camwera, handschoenen en sjaal, maar zonder muts, eerst vond ik het koud, maar al snel kreeg ik het loeiheet…en de wereld is dan prachtig… deze foto mag er ook zijn…. Agnès

 12. Echt koud heb ik het nog steeds niet gehad, het kan me niet koud genoeg worden deze week …

 13. mooi winters shot van die boomgaard

 14. Zonder muts en wanten ga ik niet naar buiten hoor, ik kijk wel uit. Wat leuk dat je orchideen zo mooi bloeien.

 15. ik heb er ook van genomen …. van een lange winterwandeling, vond het heerlijk … en ja met handschoenen en sjaal

 16. Dat vraajg ik me ook af , waar blijven die sjaals en handschoenen en paraplu’s ! De berg verloren is al heel groot bij ons gezin al alleen !

 17. Het is inderdaad de wind die de temperatuur qua gevoel af maakt. Zonder handschoenen kan ik niet hier in de polder.

 18. Ja het is koud..!!
  En dan is een sjaal, muts en handschoenen toch wel fijn als je naar buiten gaat.
  Succes vandaag.

 19. Met sneeuw en zonder wind is het best te doen!
  En wat is de wereld wonderschoon!

  Daarna toch wel weer lekker binnen opwarmen.

Geef een reactie