Handpoppen

bVision Photography

Onze zoon keek ons al heel raar aan toen we vorige week met een stel handpoppen aankwamen, eerlijk gekocht bij Appie. Niet omdat we daar nou zo graag mee spelen, of voor de kleinkinderen die we nog niet hebben, maar gewoon voor de joeks. Voor twee euro een dagje blogplezier en het staat wel even leuk op de boekenplank, het wordt toch Carnaval en zo springen wij even mee. En u wil niet weten wat er al voor een ongein mee is uitgehaald. En waarom net deze twee, nou gewoon omdat Fozzie en Animal de mooiste kleuren hadden. En het moet een geintje blijven. Meestal geven we de punten of krijgertjes weg aan de immer klaar staande jeugd. Of dat nu bij Appie is of bij C1000, want wie de jeugd heeft, kan nog even verder.

bVision Photography

De getoonde foto’s zijn uiteraard aanklikbaar voor een groter exemplaar.

19 Comments

 1. Ha Sjoerd,

  De mooiste poppenshow aller tijden “the muppet show”, ik ga voor de Swedish Chef.
  Er komt ook een film, zie je wel dat tv vroeger leuker was, zelfs de ratjes. oma

 2. Kende het woord joeks ook niet maar begreep het wel.
  Bij ons ken ik wel uit jokkes dat betekend voor de gein.
  Bijvoorbeeld vroeger met knikkeren effe uit jokkes en niet voor de knikkers.
  Off topic, je doorlink bij je reacties onder mijn logs werkt niet.

 3. Ook deze aktie laat ik geheel aan mij voorbijgaan. Ik ga naar de supermarkt om mijn boodschappen te doen en niet om de zakken van meneer Heijn of de familie C1000 nog eens extra te spekken.

 4. Ze zijn onwijs grappig!
  Waarom hebben wij nou nooit van dat soort leuke acties hier in de supermarkten?

 5. Ik heb er nog geen een gezien in landhuize Brillie.

 6. Helaas hebben wij er nog niet 1 bij elkaar gespaard, terwijl het eigenlijk wel om een weblogverplichting gaat!

 7. Ik wil ze niet allemaal (een mens wordt gek van al die “gratis” zooi), maar de Swedish Chef MOEST ik hebben. Kijk dat filmpje maar eens over het bereiden van schildpadsoep. Je ligt helemaal dubbel. Ik wel, tenminste. De overige zegeltjes gaan naar mijn nichtje van 5. Weggooien is zonde, want ze zijn inderdaad heel erg leuk. Die Appie weet wel hoe hij ons de winkel in moet krijgen, hé?

 8. Ik loop er niet achteraan.

 9. Ik hou het bij de Turtle handpop die ik van mijn oma gekregen heb vroeger. 😉

 10. Ik kom zowel bij de C1000 (bij ons in de wijk) als AH (in de stad) en als er wat te sparen valt bewaar ik het voor onze kleinzoon. Nadat hij carnaval gevierd heeft (op het Brabantse land) komt hij bij ons logeren en dan heb ik handpoppen en voetbalplaatjes voor hem. Zo gaat dat dus.
  Grtz
  Mara

 11. Ik word hier sinds vorige week donderdag de hele dag in de gaten gehouden door Animal en Kermit. En dat zal wel zo blijven tot de kinderen en kleinkinderen op bezoek komen. 🙂

 12. ik spaar ze voor een collega die op een lagere school wekt en van alles mee doet in de klas…. erg leuk dit log… wat is “joeks” precies? Ken het woord niet… grz…Agnès

 13. Ik spaar ze meestal voor de kids in mijn omgeving…

 14. Alles voor wat weblogplezier 🙂 Ik vind de bovenste het leukst.

 15. ja geweldig zijn ze,
  ik spaar de puntjes voor een collega die is er helemaal blij mee………….

 16. Appie ? C1000 ken ik ! Leuk Fozzie en animal !

 17. Hehehe Die onderste is wel leuk. Ik spaar er echter niet voor. Ik heb ze niet nodig namelijk.

 18. Haha…geweldig, ik ben ook nog aan het sparen, maar ben nog niet zover.
  Fijne dag vandaag.

Geef een reactie