Handpoppen
Handpoppen

Handpoppen

bVision Photography

Onze zoon keek ons al heel raar aan toen we vorige week met een stel handpoppen aankwamen, eerlijk gekocht bij Appie. Niet omdat we daar nou zo graag mee spelen, of voor de kleinkinderen die we nog niet hebben, maar gewoon voor de joeks. Voor twee euro een dagje blogplezier en het staat wel even leuk op de boekenplank, het wordt toch Carnaval en zo springen wij even mee. En u wil niet weten wat er al voor een ongein mee is uitgehaald. En waarom net deze twee, nou gewoon omdat Fozzie en Animal de mooiste kleuren hadden. En het moet een geintje blijven. Meestal geven we de punten of krijgertjes weg aan de immer klaar staande jeugd. Of dat nu bij Appie is of bij C1000, want wie de jeugd heeft, kan nog even verder.

bVision Photography

De getoonde foto’s zijn uiteraard aanklikbaar voor een groter exemplaar.

19 Comments

 1. oma

  Ha Sjoerd,

  De mooiste poppenshow aller tijden “the muppet show”, ik ga voor de Swedish Chef.
  Er komt ook een film, zie je wel dat tv vroeger leuker was, zelfs de ratjes. oma

 2. Kende het woord joeks ook niet maar begreep het wel.
  Bij ons ken ik wel uit jokkes dat betekend voor de gein.
  Bijvoorbeeld vroeger met knikkeren effe uit jokkes en niet voor de knikkers.
  Off topic, je doorlink bij je reacties onder mijn logs werkt niet.

 3. Ik wil ze niet allemaal (een mens wordt gek van al die “gratis” zooi), maar de Swedish Chef MOEST ik hebben. Kijk dat filmpje maar eens over het bereiden van schildpadsoep. Je ligt helemaal dubbel. Ik wel, tenminste. De overige zegeltjes gaan naar mijn nichtje van 5. Weggooien is zonde, want ze zijn inderdaad heel erg leuk. Die Appie weet wel hoe hij ons de winkel in moet krijgen, hé?

 4. Ik kom zowel bij de C1000 (bij ons in de wijk) als AH (in de stad) en als er wat te sparen valt bewaar ik het voor onze kleinzoon. Nadat hij carnaval gevierd heeft (op het Brabantse land) komt hij bij ons logeren en dan heb ik handpoppen en voetbalplaatjes voor hem. Zo gaat dat dus.
  Grtz
  Mara

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.