Een roestige zondag (38)
Een roestige zondag (38)

Een roestige zondag (38)

Even dacht ik verkeerd te zijn in deze bloemenkas, ik dacht dat ik terechtgekomen was in een oud naaiatelier, maar deze exemplaren waren op leeftijd en een beetje roestig en stonden in een gangpad. Maar ook deze oudjes hebben een plaats nodig. Deze oudjes stonden netjes geparkeerd in Luttelgeest, als een rijtje rollators, slordig geparkeerd op een parkeerplaats. Voor u allen een hele fijne roestige zondag.

bVision Photography

18 Comments

  1. Deze machines zouden heel mooi in mijn serie “verval” passen…zo’n naaimachine heeft wel degelijk een emotionele waarde.. wij hadden vroeger thuis ook zo’n ding staan… mijn moeder was er eigenlijk altijd mee in de weer… Het roept dus weer herinneringen op..Bedankt en een fijne zondag…

    P.S. Stonden deze machines op een parkeerplaats?

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.