Voorjaarsmoeheid.

Was het bij u gisteren ook zo suf. We hebben hier echt de hele dag op de bank gehangen en verder helemaal niets uitgevoerd. Grauw en grijs was het buiten, dan heb ik toch liever de sneeuw en wat kou. Of het voorjaar. De hele dag de tijd en nergens toe komen, nou ja, het papier wat overal lag en rondstond verzamelt en buiten gezet, de kattebak verzorgd, de vaat voorgespoeld, de erwtensoep van gisteren verwerkt, en verder nog van alles opgegeten, wat op internet gehangen, maar dat was het dan ook wel. Een beetje uitzieken dus. En vandaag zien we wel weer verder hoe het gaat. Nog even een foto uit het archief om het begin van de week toch wat op te fleuren.

bVision Photography

18 Comments

 1. hopelijk ben je weer wat opgeknapt…………….. ik wil best voorjaar nu.

 2. Ja ik merk het ook, ik word de laatste tijd zonder reden regelmatig heel moeizaam wakker, terwijl ik toch een ochtendmens ben.

 3. Ha Sjoerd,

  Het was dus een echte roestige zondag. oma

  Ot. Je verzoekje staat genoteerd voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://www.wir-3.com/

 4. Ik heb er niet zo last van. Tenminste niet meer dan dat het vriest. Liefst heb ik het gewoon minimaal 25 graden.

  Love As Always
  Di Mario

 5. Wil je mij nog niet uit mijn winterslaap wekken?

 6. Ik ben best wel vrolijk als ik depri ben. Maar het blijft al langer licht. Dat zal er wel mee te maken hebben als nacht mens.

 7. erwtensoep? heb je ook een smakelijke foto of is dat te gek?

 8. Ik was ook de hele dag binnen.. Ohnee das niet waar. 😉 maar het sneeuwde hier in elk geval wel!
  Van mij mag die nu toch wel even op donderen.. Althans op de wegen. Dan kan ik weer wat makkelijker buiten lopen, hahaha

 9. Gisteren, en ook eergisteren, scheen hier heerlijk de zon!
  Echt genieten, al was het wel fris, vandaag echter weer die vervelende motregen.
  Maar het is al langer licht!

 10. Als zomervrouw wens ik jou beterschap en hopelijk herstel je spoedig, want kwakkelen met je gezondheid is ook niet alles. Voorjaarsmoeheid? Je zult vast bedoelen wintermoeheid, want de lente begint pas op 1 maart of 21 maart a.s. Mooie foto uit Luttelgeest. Denken jullie nog wel eens aan Macey? Wij nog vaak aan onze kater Snuit. Lekker hangen op de bank zat er voor mij afgelopen weekend niet in, want ik mocht werken. Nu lekker vrij t/m donderdag. En morgen een dag Zuid Limburg met de trein. Zowel Albert als ik hebben er zin in om jouw omgeving nu eens te bekijken wanneer het grijs en droog is. Ik ben benieuwd hoe het ons zal bevallen.
  Een hartelijke groet van mij. Tot blogs.
  Mara

 11. wij zijn er lekker even uitgeweest, en een cafeetje gedaan

 12. Het lijkt voorlopig nog even grijs en grauw te blijven, maar de temperaturen gaan lekker omhoog. Met de winter ben ik nu wel klaar, laat het kleurrijke voorjaar maar komen.

 13. Sjoerd, Het is hier nu grijs en grauw, gisteren was het eigenlijk een heel, mooie dag.. ik kreeg al een beetje een voorjaarsgevoel..de eerste zonestralen weer op je gezicht… zo’n heerlijk gevoel..heb ook wat eerste voorjaarsfoto’s kunnen maken…vandaag ga ik maar eens dingen opruimen, daar is het net als bij jou gisteren echt weer voor..Agnès

 14. Had meer last van de Jet lag ! Mooie bloemen zeg!

 15. Soms heb je van die dagen. Zo te zien vandaag weer grijs.

 16. toch is de lente dichtbij hoor Sjoerd

  En ja mijn zondag ze begon misschien niet zo goed …. maar in de loop van de dag groeide er toch nog iets moois

 17. HEt schijnt erg warm te gaan worden. Dus je wens komt uit.

 18. En toch komt de lente er aan Sjoerd.
  De vroege vogelconcerten zijn er ook weer, de voorjaarsbloeiertjes zie je ook al komen.
  Dag winter, welkom lente…!!
  Succes vandaag weer, hoop dat je weer goed opgeknapt bent.

Geef een reactie