Voorjaarsmoeheid.
Voorjaarsmoeheid.

Voorjaarsmoeheid.

Was het bij u gisteren ook zo suf. We hebben hier echt de hele dag op de bank gehangen en verder helemaal niets uitgevoerd. Grauw en grijs was het buiten, dan heb ik toch liever de sneeuw en wat kou. Of het voorjaar. De hele dag de tijd en nergens toe komen, nou ja, het papier wat overal lag en rondstond verzamelt en buiten gezet, de kattebak verzorgd, de vaat voorgespoeld, de erwtensoep van gisteren verwerkt, en verder nog van alles opgegeten, wat op internet gehangen, maar dat was het dan ook wel. Een beetje uitzieken dus. En vandaag zien we wel weer verder hoe het gaat. Nog even een foto uit het archief om het begin van de week toch wat op te fleuren.

bVision Photography

18 reacties

  1. Als zomervrouw wens ik jou beterschap en hopelijk herstel je spoedig, want kwakkelen met je gezondheid is ook niet alles. Voorjaarsmoeheid? Je zult vast bedoelen wintermoeheid, want de lente begint pas op 1 maart of 21 maart a.s. Mooie foto uit Luttelgeest. Denken jullie nog wel eens aan Macey? Wij nog vaak aan onze kater Snuit. Lekker hangen op de bank zat er voor mij afgelopen weekend niet in, want ik mocht werken. Nu lekker vrij t/m donderdag. En morgen een dag Zuid Limburg met de trein. Zowel Albert als ik hebben er zin in om jouw omgeving nu eens te bekijken wanneer het grijs en droog is. Ik ben benieuwd hoe het ons zal bevallen.
    Een hartelijke groet van mij. Tot blogs.
    Mara

  2. Sjoerd, Het is hier nu grijs en grauw, gisteren was het eigenlijk een heel, mooie dag.. ik kreeg al een beetje een voorjaarsgevoel..de eerste zonestralen weer op je gezicht… zo’n heerlijk gevoel..heb ook wat eerste voorjaarsfoto’s kunnen maken…vandaag ga ik maar eens dingen opruimen, daar is het net als bij jou gisteren echt weer voor..Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.