De lente en de zon…
De lente en de zon…

De lente en de zon…

bVision Photography

Gisteren was er dan plotseling de zon en dan ziet de wereld er in ene een stuk vrolijker uit. Ik kon het dan ook niet nalaten om even naar buiten te gaan en dat gevoel op de plaat proberen vast te leggen. De bloemtjesfoto’s zijn allemaal in Geleen-Oost gemaakt. Deze bloeien ieder jaar in de perken langs de weg die de gemeente onderhoudt.

bVision Photography

Naast de bloemetjes waren er ook alweer wat beestjes actief. Ik dacht nog wel dat ze allemaal door de plotselinge koude waren doodgevroren, maar nee hoor, daar zijn we weer.
Verder was er ook nog een grote foto van onze pas gestorven kroegtijger Macey. Die moest ook nog een (ere)plaats krijgen in ons fotoatelier. Dat had ze verdiend, toch.
En ten slot is er vanavond weer cursus en ik kan me daar vandaag nog even lekker op voorbereiden. Gegroet iedereen…

bVision Photography

20 Comments

  1. Als de zon schijnt ziet alles er anders uit, dat heb ik gisteren gemerkt. Het was plezant in het Heuvelland, maar met de zon was het nog beter geweest. Nog even en dan krijgen we allemaal lentekriebels. Het geel van jou op deze foto is een voorproefje.
    Groeten
    Mara

  2. Yep, de lente komt eraan… overal worden er kleurtjes zichtbaar…heerlijk.. het geeft weer energie..mooi gedaan die foto van het Texaco tankstation.. apart standpunt en ook 2 werelden gecombineerd… merci.. mijn dag is weer goed…ook als is het hiewr nevelig…Agnès

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.