De spelende mens
De spelende mens

De spelende mens

Af en toe vallen ideeën niet zo goed uit als ik dit had uitgedacht. Zo had ik een mooi fotoproject in gedachte en dat viel compleet in het water. Wat ik bedacht had werkte niet. Het enige wat mij nu nog rest zijn een aantal mislukte foto’s, waarvan de onderstaande er ene is. Shit happens when having fun. Kijk maar even, dan laat ik u raden wat de bedoeling was…

bVision Photography

21 Comments

  1. Mislukt…? Hoezo mislukt…?! 🙂 ik herken “onze” IKEA-limonade-rietjes, en ik vind ze erg mooi gefotografeerd, het lijkt/lijken —op het eerste gezicht— wel (een kunstwerk van) reusachtige buizen!

  2. Iets is pas mislukt als het niet gelukt is.
    Wat je van plan was valt niet te raden, aangezien ik er niks bijzonders aan zie.
    Ik vind het wel een fleurig geheel, en dat was dus kennelijk niet de bedoeling.

  3. De foto an sich vind ik niet heel erg mislukt. Hij heeft wel wat, al zou ik de kleuren graag meer zien springen. Wat je precieze bedoeling was, geen idee. Misschien iets uitbeelden met het zwart?

  4. Limonaderietjes dat wel, maar wat je van plan was kan ik zo niet raden. Wat misschien een leuke optie zou zijn, is meer van boven fotograferen, iets minder rietjes, heel weinig scherpte diepte zodat de rietjes in de “diepte” verdwijnen. Als variant ook eens van onder of van opzij verlichten met een klein spotje.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.