Een roestige zondag (39)
Een roestige zondag (39)

Een roestige zondag (39)

Als je de rust niet in jezelf vindt, heeft het ook geen zin om die ergens anders te zoeken.

We komen er niet onderuit, de potten en pannen zijn er niet voor niets, die moeten gebruikt worden, het liefst dagelijks. Alhoewel de pannen op de foto volgens mij ver over de houdbaarheidsdatum heen zijn. Goed voor zwangere vrouwen, al dat ijzer in hun voedsel. Of heb ik dat verkeerd begrepen. Ik hoop vandaag de zon te zien en dat we even lekker naar buiten kunnen. Ik wens dan ook al mijn lezers een roestige zondag toe en een mooie start van de nieuwe week.

bVision Photography

16 Comments

  1. Duidelijk weer een foto voor een “verval album”. Prachtig. Ik hou erg van vergane glorie om te fotograferen… de pannen zijn inderdaad roestig…Een foto in Nederland genomen? Heel bijzonder….Agnès

  2. Als dankbaar foto-onderwerp kunnen die pannen nog jarenlang mee.
    Hier zit de zon er al een tijdje tegenaan, maar echt doorbreken is er niet bij. Toch heb ik zojuist met de jas aan even lekker in de tuin kunnen zitten. Gezellige zondag verder!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.